TOKİ 150 Bin Konut Projesi Başvurusu Nasıl Yapılır? TOKİ 81 İlde Ev İnşa Ediyor!

TOKİ 150 Bin Konut Projesi Başvurusu Nasıl Yapılır? TOKİ 81 İlde Ev İnşa Ediyor!

TOKİ'nin yeni projesi dikkat çekti. 81 ilde 150 bin konut yaparak pek çok kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor. Peki ya TOKİ'nin konutlarına nasıl başvuru yapılacak? Daire sahibi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. TOKİ'nin evlerinden satın almanın yolunu sizlerle paylaşacağız.

TOKİ'nin evlerinden satın almak isteyenler ve başvuruda bulunmak için ne yapılması gerektiğini merak edenler doğru yerdesiniz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği konut sektöründe, fiyatlar iyice arttı. Konut fiyatlarının yanı sıra kiraların da yükseldiğini görüyoruz. Dolayısıyla güncel gelişmeler gözler önüne serilecek. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken çeşitli TOKİ projeleriyle birlikte, toplamda 150 bin konut üretileceğini biliyoruz.

TOKİ Konut Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ konut başvurusu için internet sitesi üzerinden müracatta bulunmanız gerekiyor. Resmi internet sitesi üzerinden gerekli başvuruyu gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle sizler de kısa süre içerisinde değerlendirme sonrasında hak kazanıp kazanamayacağınızı öğreneceksiniz.

81 İlde 150 Bin Konut!

TOKİ, 81 ilde 150 bin konut üreterek farkını ortaya koyacak. Bu şekilde TOKİ'nin daire satın alma fırsatından yararlanabileceksiniz. TOKİ dairelerinden satın alacak kişilerin gelir şartına da bakılacaktır. Dolayısıyla gelir durumunuz düşük ise ve resmi verilerle de kanıtlanıyor ise başvuru yapmanız mantıklı olacaktır.