Survivor'un favori oyuncusu O Diziye Transfer Oldu..

Survivor'un favori oyuncusu O Diziye Transfer Oldu..

Kanal D'de ekrana gelmesi beklenen yeni bir dizide Survivor 2022 yarışmacısı oynayacak. Üstelik başroldeki yerini kaptı. Peki ya hangi isimle anlaşma sağlandı? Son dakika gelişmesiyle birlikte şampiyonun yakından tanıdığı o yarışmacı artık oyunculukla adından söz ettirecek.

Survivor All Star 2022'deki başarılı performansı sonrası ülkeye dönen ünlü isim, yeni bir dizi projesinde yer alacak. Kendisinin başrolde oynayacağı dizi çok merak ediliyor. Son zamanlarda Nisa ile olan aşkı ile adından söz ettiren yarışmacıya dair detayları paylaşacağız. Kendisi, oyunculuk kariyerine hız kesmeden geri dönüyor.

Ogeday Girişken'den Yeni Dizi!

Ogeday Girişken, yakın zaman sonra Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan O Kız dizisinde rol alacak. Dolayısıyla ünlü oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği çok merak edildi. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Tolga Karakteriyle Adından Söz Ettirecek!

Ogeday Girişken'in Tolga karakterinin canlandıracağı belirtildi. Kendisine eşlik edecek olan diğer isimler ise Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer oldu. Dizideki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kanal D ekranlarında izleyeceğimiz diziye dair başka bir oyuncu gelişmesi olur ise haber sitemizden takip edebilirsiniz.