Survivor Yeni Bölümü İfşalandı! İsmail'in Survivor Hayatı Bitti! Finalist Koltuğu Bile Boş Kaldı!

Survivor Yeni Bölümü İfşalandı! İsmail'in Survivor Hayatı Bitti! Finalist Koltuğu Bile Boş Kaldı!

Survivor 2021 yarışmasında ifşalar bitmek bilmiyor. Aynı zamanda ise skandallarda. Yeni bölüm daha yayınlanmadan ifşalandı. İsmail'in survivor hayatı bitti. Birincilik koltuğu boş kaldı. Şimdi Acun Ilıcalı ne yapacak?

Gelmiş olan son dakika ifşası ile Survivor izleyicisi büyük şok içerisinde kaldı. Dikkatleri bir hayli üzerine çekmiş olan bu olaydan hemen sonra ise Acun Ilıcalı`nın tüm sistemi değiştirmek zorunda kalmış olduğu iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Dün akşam oynanmış olan ilk finalistin belli olacağı bölümde Aleyna ve İsmail sona kalan iki isim oldu.

Final Koltuğuna Oturacak!

Aleyna ile birlikte büyük mücadele vermiş olan İsmail ise Aleyna`ya fark atarak öne çıktı İsmail birinci finalist olurken; eline mükemmel bir fırsat geçirdi. Artık eleme isimlerinde adının yazılması mümkün olmayan ve İstanbul`daki final koltuklarından birinde oturacak.
Ancak beklenilen olması ve ilk finalist koltuğu resmen boş kaldı! Sizce, Neler oluyor?

Çok Zorlandı!

Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş olan son bölümden sonra yeni bölüme ait olan fragman kısa süre önce ortaya çıktı. Fragmanda İsmail`in üç isim ile güreş yapmış olduğu görüldü. Üçüncü isimde çok zorlanmış olduğu görülen İsmail`in dengesini kaybederek yere yığıldığı da resmen görülmüş oldu. Zorlu mücadelenin sonundaysa...

Elinden Geleni Yaptı!

Sevilerek izlenen yarışmanın yeni bölümündeyse Murat isimli Acun Medya çalışanı ile bir güreş yapmış olan İsmail, rakibini yenmek için elinden geleni yaptı ancak istenilen olmadı Adeta yere kapaklanan başarılı isim Survivor İsmail`in son durumu hakkında bir bilgi ifşa oldu. İddialara göre İsmail oyun parkurunda bacağını sakatlandı ve yarışma hayatını noktalandırdı.

Yeni bölümde neler olacak olması büyük merak konusu haline gelirken bu iddianın henüz doğru olup olmadığı bilinmekte.