Survivor Yarışmasında Berkay Dominik Adasını Karıştırdı! Batuhan Sinirlerine Hakim Olmadı! Aleyna Duruma Müdahale Etti!

Survivor Yarışmasında Berkay Dominik Adasını Karıştırdı! Batuhan Sinirlerine Hakim Olmadı! Aleyna Duruma Müdahale Etti!

Survivor 2021 yarışmasında finale doğru giderken ortalık iyice karışmaya başladı. Berkay'ın söyledikleri fitili alevlendirdi. Batuhan ise sinir krizine girdi. Olaya Aleyna müdahale etti.

Acun medya aracalığı ile ekranlara gelmiş olan yarışmanın finaline 15 gün gibi bir zaman kaldı.
26 Haziran tarihinde başarılı yarışmanın son bulacak olması ile neler yaşanacağı merak konusu oldu. Berkay`ın ikinci dokunulmazlığı kazanmasının ardından, sözleri ile bir çok kişiyi şok etti!

Artık Bireysel Düşünmek Zorundayım!

İkinci dokunulmazlığı kazanmış olan Berkay; “Burası Survivor ve artık bireysel düşünmek zorundayım, final dörtlüsünü kafamda oluşturmaya çalışıyorum. Burada o dörtlüye sığdıramadığım isimler var. Bireysel düşünmek istediğim içinde ben Aleyna’yı aday olarak göstermek istiyorum” sözlerini dile getirmişti. Aleyna ise Acun Ilıcalı’dan söz hakkı alarak; “Bunlar resmen Poyraz’ın sözleri. Ben burada Berkay görünümlü Poyraz’ı görüyorum”  ifadesini dile getirdi. Sonrasında neler oldu?

Tartışma Alevlendi!

Eleme konseyinin arkasından adada bir araya gelmiş olan Kırmızı Takım dikkatleri bir hayli üstüne çekti. İsmail, Dün yapmış olduğun eleme ismine saygım sonsuz. Sonuçta kolye sende dokunulmaz olan sensin ama neden bizim takımdan söyledin? Aleyna’yı neden söyledin?” sorusunu yöneltti. Batuhan ise “Sen anlatmadan ben sana bir şey söylemek istiyorum. Poyraz’la aynı konuşmayı yaptın. Belki benziyor olabilir ama bunlar Poyraz'ın sözleriydi” açıklamasını ön plana koydu ve Berkay şok sözler ile tartışmayı alevlendirdi!

Ben Kimsenin Maşası Değilim!

Berkay, “şurada kalmış 2 hafta halen bireyselliğe dönemediler. Takım olgusundan kopamıyorlar. Ben Aleyna’yı da söylerim başka birini de final dörtlüsüne girmiyor demek ki benim için. Benim bir yolum, bir duruşum var. Ben kimsenin maşası değilim. Sen Aleyna Çalışkan’ı maşan gibi kullandın ama ben maşa olamam" sözlerini söyledi.
 
Berkay`ın bu sözleri sosyal medyada yankılandı. Gündeme ise bomba gibi düşen açıklamaların hemen ardından Batuhan`nın ilk dokunulmazlığında Berkay`ı söyleyecek olması iddia edildi.