Survivor Yarışmasına Aleyna Çalışkan Veda Ediyor! Aleyna Çalışkan Kimdir?

Survivor Yarışmasına Aleyna Çalışkan Veda Ediyor! Aleyna Çalışkan Kimdir?

Survivor yarışmasında bu akşam eleme oyalamasının ismi sızdırılmış. Ünlülerden ayrılık beklerken süpriz bir isim Aleyna Çalışkan bu akşam Survivor'a veda ediyor.

Merakla beklenen TV8'de yayınlanan Survivor 2021 izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta veda eden isim belli oldu. 2 mart 2021'de gerçekleşecek elemede ayarlar arasından Aleyna ve Öykü Çelik eleme potasına girdi. Yüksek sms sahibi olan Öykü Çelik'i ünlüler potaya koydu.

Survivor' da İletişim ödülü oynanacak!

Survivor 2021'de iletişim ödülünü almak için kıyasıya bir rekabet var. Aileleriyle görüşmek için Gönüllüler ve Ünlüler kıyasıya rekabet sağlıyor. Duygulu anların yaşandığı iletişim ödülü yarışmasından sonra eleme konseyi gerçekleşecek. Bu gün gerçekleşecek olan eleme konseyinde sms birincileri birer aday daha belirleyecek.

Survivor 2 Mart elenen isim kim oldu?

Bu akşam yayınlanacak olan Survivor'da Ünlülerde bir veda bekleniyordu. Fakat ilginç bir şey oldu. Yedeklerden gelerek Survivor damgasını vurmaya çalışan Aleyna Çalışkan bu akşam Survivor yarışmasına veda ediyor. 

Aleyna Çalışkan Kimdir?

Aleyna Çalışkan 15 Temmuz 1992 doğumludur. Aleyna Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesinden mezun oldu. Küçük yaştan beri sporla ilgileniyor. Aleyna Çalışkan yedeklerden gelerek damgasını vururken süpriz bir şekilde bu akşam Survivor'a veda ediyor.