Survivor Yarışmacısı İsmail Balaban'ın Aşk Hayatı Resmen Bitti! Nişanlısını Aldattı mı?

Survivor Yarışmacısı İsmail Balaban'ın Aşk Hayatı Resmen Bitti! Nişanlısını Aldattı mı?

Survivor 2021 yarışmasında aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu konu hakkında hiç bir görüşme yapmadı. Nişanlısı hakkında bir kelime dahi etmedi. Bakın aşk yaşadığı iddialar hakkında neler söyledi? Nişanlısı hakkında ne açıklama yaptı?

Sevilerek izlenen Survivor yarışmasında aşk hayatında çıkmış olan kriz şimdilerde ise cevap arıyordu ancak İsmail öyle bir şey yaptı ki, görenler şok oldu. Aşk hayatının çöküşe geçmiş olan İsmail, İzleyenlerinin ağzını açık bıraktı. Survivor yarışmasında iletişim ödülünü kazandıktan sonra İsmail`in annesi; " Senin nişanlın bıraktığın gibi birisi değilmiş oğlum. Yılan çıktı o yılan. Beni burada öldürürler" açıklamasını yaptı.
 

Skandal Sözler!
Survivor yarışması sırasında ne olacak olması merak konusu olurken; Survivor İsmail kısa süre önce Hakan Gence`ye konuştu. Nişanlısı hakkında ise skandal sözlere yer verdi. Birçok kişi konu hakkında "Gamze İsmail`i Survivorda rezil etti" yorumlarını yaptılar. İsmail nişanlısı hakkında neler dedi?

 

Sessiz Kalmadılar!
Survivor yarışmasında İsmail ile Aleyna Kalaycıoğlu`nun aşk yaşamış olduğuna dair iddialar gündeme gelmişti. İkili bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmiş ancak bu iddiaların ardı arkasının kesilmemesine neden oldu. Sevilerek izlenen yarışmada "Gamzem" olarak anmış olduğu nişanlısı hakkında skandala yer verecek bir hamlede bulundu!

Nişanlısı Hakkında Konuşmadı!
Hakan Gence`nin sorduğu sorulara samimiyeti ile cevap veren İsmail, nişanlısı hakkındaysa herhangi bir açıklamada bulunmadı. Nişanlısı hakkında ne zaman soru sorulsa geçiştirmeye çalışan İsmail`in bu hamlesi Aleyna`ya bağlandı. Sevgili olmuş olduğu iddia edilmekte olan Aleyna`nın sözleri üzerine herhangi bir açıklama yapmadığı düşünülmekte olan İsmail adeta eski aşkının adını bile anmadı!

Survivor yarışmasında İsmail`in, Aleyna Kalaycıoğlu ile çıkan aşk dedikodularına açıklama yapıp yapmacağı büyük merak konusu oldu. Aşk hayatı çöküşte olmuş olan İsmail`in yanında Batuhan`ın durduğu düşünülüyor.