Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Öykü Her An Diskalifiye Edilebilir!

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Öykü Her An Diskalifiye Edilebilir!

Survivor 2021'de bu akşam yayınlanacak dokunulmazlık oyununu kazanan takım büyük bir avantajı kucaklayacak. Survivor'da bu hafta ilk eleme adayı kim olacak?

Survivor Ünlülüler takımında gerilim hiç olmadığı kadar yükseliyor. Takım arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Şiddeti bir hayli artan konuşmaların sonucunda Acun Ilıcalı kararı ile diskalifiye uygulanacak mı? Melis ve Öykü'nün arasında geçen tartışmadan sonra ünlüler takımı eskisi gibi olamayabilir. Son zamanlarda gönüllülerin başarılı performansı neticesinde her şey tersine dönmüş gibi duruyor. Ancak ünlüler takımı da boş değil. Tüm olumsuzluklara rağmen çabalamaktan geri durmasalar da gönüllüler takımı galibiyeti elde eden takım olmayı başarıyor. 


Survivor Öykü Diskalifiye Edilecek mi?


Survivor 2021'de ünlüler takımında mücadele eden Öykü bir hayli sinirliydi. Melis'in sakin şekilde kendisiyle ilgili konuşmasına daha fazla dayanamadı ve sesini yükseltti. İkili arasında patlak veren tartışmanın kavgaya dönüşüp dönüşmediği de merak ediliyor. Birlikte iyi bir arkadaşlık kurmalarına rağmen son zamanlarda aralarında su sızan ikili karşısında Acun Ilıcalı'nın kararı da etkili olacak. Bu anlaşmazlıklar devam ederse Öykü'nün karşı takıma gitmesi söz konusu olabilir.


Acun Ilıcalı Diskalifiye Edecek mi?


Diskalifiyeyle ilgili son kararı Acun Ilıcalı verecek. Ondan önce fragmanda yer alan konuşmalar gösteriyor ki ikili arasındaki tartışmalar ve aralarındaki soğukluk bir süre daha devam edecek. Ünlüler takımının defalarca mağlup olmasından ötürü doğan soğuk havadan Öykü ve Melis de nasibini aldı. Ancak bu kavga niteliğindeki bağrışmalar yerini ne zaman sakinliğe bırakacak göreceğiz. Aksi takdirde Acun Ilıcalı'dan ikili hakkında yaptırım uygulaması veya önemli kararlar vermesi bekleniyor.


Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?


Dokunulmazlık oyunu galibi bu akşam yayınlanacak yeni bölümle ortaya çıkacak. Ancak fragmana bakıldığında dokunulmazlık oyununu kazanan takım yüksek ihtimalle gönüllüler olacak gibi duruyor. Çünkü ünlüler takımındaki uyuşmazlık ve yarışmalardaki basit hatalar takımı olumsuz etkileyebilir. Tartışmaların yanı sıra performans bakımından da eksik olan ünlüler takımı belki de bu dokunulmazlık oyunu sürpriz şekilde kazanacak. Yine de iki takım arasındaki mücadelede kazananın kim olduğunu tahmin etmek oldukça zor.
Ünlüler takımının fragmanda yer alan görüntülere göre yarışmada önemli hatalar yaptığı ortaya çıktı. Basit hataları neticesinde acaba dokunulmazlık oyununu kaybetmiş olabilirler mi diye insan merak etmiyor değil. Yine de hızlı bir şekilde toparlanmışlar ise silkelenerek yarışmayı lehine çevirmiş de olabilirler.


Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?


6 Şubat 2021'de yayınlanacak Survivor programında ilk eleme adayının kim olacağı açıklanıyor. Dokunulmazlık oyununu kazanan takımın kim olduğu merak edilirken ünlüler takımındaki bu dengesiz gidişat nedeniyle kazanan tarafın gönüllüler olduğu gibi lanse edildi. Ancak gerçek bu akşam saat 20.00'da TV8 kanalında ortaya çıkacak. Öykü ile Melis arasındaki tartışmadan ötürü iki isimden biri eleme adayı olarak karşımıza çıkabilir. Yine de adadaki diğer yarışmacıların performansları ve takımda bıraktıkları iz de etkili olacak.
Geçtiğimiz senenin ünlüler takımında da bu tarz tartışmalar baş göstermiş ve takımdaki performans git gide azalmıştı. Sonrasında gönüllüler takımının sayıca üstün olması nedeniyle ünlüler takımı birer birer elenmişti. Bu sezon da aynı durumun yaşanmaması adına ünlüler takımının son zamanlardaki performansını arttırması ve mücadelesini sürdürmesi gerekiyor.