Survivor’ da Ünlüler ve Gönüllüler Bir Birine Girdi! Öyle Bir şey Dedi ki Linç Edildi!

Survivor’ da Ünlüler ve Gönüllüler Bir Birine Girdi! Öyle Bir şey Dedi ki Linç Edildi!

Survivor’ da ole bir olay yaşandı ki ekranlara yansımadı. O kişi öyle bir şey söyledi. Bir birlerine girdiler. Ekranlara yansımadı. Survivor’ da kim ne söyledi? Survivor’ da neden kavga çıktı?

Tv8 kanalının  merakla takip edilen Survivor yarışma programında ortalık karıştı. Kıyası rakipleriyle büyük bir rekabete giren yarışmacılar arasında arar ara tartışmalar yaşanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler adlı iki takım arasında büyük rekabetler, doyamayacağınız mücadeler devam ediyor. Ne kadar iki kişi aynı takımda olsalar da sonuçta insanlar. İki farklı fikir ve davranış sergilemeleri normal. Bu farklılıklar kendi aralarında çatışmaya sebep oldu.

Bazı Sahneleri Bölümlere Koyulmuyor! Sosyal Medyada Kesitleri Bulabilirsiniz! Bölümden Bu Sahnenin Kesilmesi Olayın Büyük Olduğunu Gösteriyor!

Her bölümü merakla takip edilen favori Survivor yarışması iki isim arasında şaşırtıcı sözler sarf edildi. Ünlüler takımında olan Batuhan Karacakaya’ dan, karşı takımdaki Gönüllülerde yarışan Poyraz’ a şok edici gönderme. Bazı bölümleri televizyonda yayınlamayan favori yarışma Survivor dan ara ara sosyal medyalarda  paylaşılan kesitlerde şok edici sözler duyuluyor.

Gene televizyonda çıkmayan görüntülerde adada oyunlarla alakalı olay değerlendirilmesi yapan Ünlüler takımından Batuhan’ şok edici laflar geldi. Çağrı,Melis, Merve,Gonca gibi  adada bu kişilerle alakalı durum değerlendirmesi yapan Batuhan yarışmalarda hangi isimler tercih edilecek konusunda şaşırtıcı bir açıklama yaptı.

İşte O Açıklama!

“Oyunlarda Dışarıda Bırakıkalacak Adam Değil!”

Ünlüler takımında yarışan Batuhan, takım arkadaşlarına karşı Gönüller takımında olan Poyraz’ a imalı bir açıklamada bulundu. Performans düşüklüğü yaşayan Poyraz, bunu fark eden Batuhan onla alakalı “Poyraz dışarıda bırakılacak adam değil bundan sonra” diye açıklama yaptı.

Başka Bir Açıklamada Ünlüler Takımının Yarışması Çağrı’ dan Geldi!

Poyraz’ ın atışları belli, neye uygun olduğu belli”  dedi. Batuhan’ a göre dışta tutulacak kişiler ya da kişinin Berkay ya da Steven olduğunu  açıkladı. Çağrıysa “Kara parkuruysa kesinlikle Steven dışarıda kalmalı” dedi.

Batuhan’ ın Fikrine Katılmayanl Survivor İzleyicileri Eleştirdi!

Poyraz’ ı eleştiren Batuhan’ ın yanlış olduğunu, başarı oranına göre  konuşmasını söylediler.  İzleyiciler ileriki bölümlerde Ünlüler takımının nasıl bir strateji izleyeceğini merak ediyorlar. Batuhan’ ın bu tutumuna karşı ne yapacakları merak ediliyor.