Survivor All Star Yarışması Hayranlarına Üzücü Haber Geldi! Başlamadan Bitiyor! Dominik Karıştı!

Survivor All Star Yarışması Hayranlarına Üzücü Haber Geldi! Başlamadan Bitiyor! Dominik Karıştı!

Alınan bilgiler neticesinde adada bulunan üç isim ise Dominik adasını sallamaya hazırlanıyor. Ayrıca kavga ve gürültüden geçilmeyecek olan All Star şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları…

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması olan Survivor All Star 2022 yılı için hazırlıklara çoktan başladı. 

Alınan bilgiler neticesinde 15 Ocak tarihinde ekranlara gelecek olan Survivor All Star yarışmacıları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yapılan bu açıklamanın ardından sosyal medya çalkalanırken, yarışmaya katılacak olan üç isim ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

Survivor yeni yarışmacıları belli oldu

Acun Ilıcalı, Survivor All Star hakkında açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, son üç senedir Survivor All Star düşündüklerini dile getirdi. Seyircilerin de genelde All Star istediğini dile getiren Acun Ilıcalı, Sercan, Anıl Berk, Ogeday gibi isimlerin kadroda bulunacağını söyledi. Bunun ardından Elif, Evrim, Seda ve Sude’nin ise kız yarışmacılar olduğunu dile getirdi. Açıklanmasına devam eden Acun Ilıcalı, Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler olacağını ifade etti.

Ocak ayında yarışmanın ekranlarda olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, Survivor All Star’a katılacak olan isimlerin de netlik kazandığını belirtti. Alınan bilgiler neticesinde Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken, 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya ve 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı’nın kadroya katılacağı belli oldu. Böylelikle izleyici üç şampiyonun ardından yarışmasının başlaması için adeta gün sayıyor.