Survivor All Star 2022 Şampiyonu Belli Oldu!

Survivor All Star 2022 Şampiyonu Belli Oldu!

Survivor All Star 2022 şampiyonu belirlendi mi? Gündemde bomba etki yaratan bu gelişmeyle birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Survivor 2022'nin en büyük şampiyonluk adayını duyunca siz de şaşıracaksınız. TV8'deki yarışmada dikkat çeken isim paylaşıldı.

Survivor 2022'de büyük sona oldukça az bir zaman kaldı. Çeşitli iddialarla birlikte kimin şampiyon olacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Nisa'nın son zamanlardaki SMS performansı gündemdeydi. Peki ya şampiyonlukta en büyük aday kim?


Ogeday Gidince Şampiyon Ortaya Çıktı
Ogeday'ın şaşırtıcı şekilde elenmesi dikkat çekti. Öyle ki artık yarışmada dengelerin değişeceği düşünülüyor. Kimse onun elenmesini beklemiyordu. Şimdi ise gündemde çeşitli iddialar yer aldı. Survivor 2022'nin şampiyonu kim olacak.
Berkan Şampiyon mu?
Survivor All Star 2022'de Berkan'ın şampiyonlukta en büyük aday olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte akıllara Acun Ilıcalı ve sevgilisiyle Berkan'ın sevgilisi arasındaki iletişim geldi. Dörtlü zaman zaman bir araya geliyor ve beraber vakit geçiriyor. Sosyal medyadaki iddialar ise bu isimlerin birlikteliğinden ötürü Berkan'ın şampiyon olabileceği yönünde. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.