Survivor 2021 Yarışmasından Final Bekleniyor! Survivor 2021 Ne Zaman Final Yapacak?

Survivor 2021 Yarışmasından Final Bekleniyor! Survivor 2021 Ne Zaman Final Yapacak?

Survivor 2021 Yarışması istenildiği gibi gitmiyor. Reytinglerin düşmesi oyuncuların performanslarının düşük olması gereken heyecanı vermiyor. seyircilerini kaybetmeye bağladığı için final yapması bekleniyor.

Geçen sezon oyuncuları ve yaşanan olaylarıyla her bölüm ekranlara seyircilerini kilitlemeyi başaran Survivor, bu sezon oldukça yavaş ilerliyor. Özellikle reyting alanında düşüş yaşayan yarışma final verebileceği yönünde ilerliyor. Final zilleri çalan yarışmada neler olacak? 

Reytingler Neden Düştü!

Hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılar her geçen gün enerjilerini ve performanslarını kaybetmekle birlikte yemekler için oldukça zorlu parkurlarda birbirleriyle yarışmaktalar. Özellikle bu sezonda olayların yavaş gelişmesi ve yeteri kadar heyecanlı bir hal almaması yönünde raydan çıkmasıyla Survivor programının neler yapacağı dört gözle beklenmekte. Birden düşen reytingleri yüzünden final yapılması beklenen yarışmada gelecek haftalarda neler olacak merakla bekleniyor!

Reytinglerin Düşmesi Sonucu Neler Olacak?

Yayına birden giren ve oldukça hızlı yükseliş yapılmasını beklense bile birden düşüş yaşayan yarışmanın izlenme sayısı azalmaktayken Acun Ilıcalı ileride yapacağı hareketleri dikkatle gözlenmekte. İzleyiciler de aynı fikirde. Artık tat vermemesi ve gün geçtikçe aynı şeylerin yaşanması nedeniyle izlemeyi bıraktıklarını dile getirmekteler.

Survivor 2021 Hayranlarından Tepki!

Sosyal medyadan her türlü yorumlarını dile getiren seyirciler oldukça şikâyetçi bir tavır sergiliyorlar. ‘’Survivor’un eski tadı kalmadı!’’, ‘’Kavga, dövüşten farklı bir şey olsun.’’ Gibi yorum yapan izleyicilerin bazıları izlemeyi de bırakmış durumdalar. Reyting sıralamalarında birincilikten yedinciliğe kadar gerileyen Survivor’ın geleceği için neler düşünülüyor herkes tarafından bekleniyor.

Survivor 2021 Ne Zaman Final Yapacak?

Her ne kadar  seyirciler bu beklenti içinde  olsa da henüz resmi olarak bir açıklama yapıldı. Seyirciler erken final yapar beklentisinde. Olumsuz sosyal medya paylaşımlarıyla yüz yüze.