Survivor 2021 Yarışmasında Ünlüler Kök Söktürüyor! Gönüllülerin İşi Zor!

Survivor 2021 Yarışmasında Ünlüler Kök Söktürüyor! Gönüllülerin İşi Zor!

Survivor 2021 Yarışmasında son zamanlarda ünlüler nerdeyse tüm ödülleri yarışları kazanıyor. Bu durum karşısında Gönüllüler zor durumda. Bu şekilde devam ederse Gönüllüler dağılacak. Gönüllüler bu duruma karşı ne yapacak?

Survivor ödül oyununda nefes kesen bir mücadele ortaya çıktı. Hem ünlüler hem de gönüllüler büyük ödül için kıyasıya yarıştılar. Ancak tek bir takım ödülün sahibi oldu. Pizza yemek ve içecek içmek için elinden gelenin en iyisini yapan iki takım arasında zaman zaman gerginlikler de yaşandı.

Ödül Oyununu Ünlüler Kazandı

Ayşe'nin gösterdiği kaliteli performansın Survivor ödül oyununu ünlülere kazandırdığı görülüyor. Ayrıca diğer ünlüler takımı yarışmacıların da elinden gelenin en iyisi yaptığı görüldü. Bir diğer heyecanlı an ise Anlat Bakalım oyununda yaşandı.

Anlat Bakalım'ı da Es Geçmediler

Anlatım Bakalım oyununda yine ünlülerin aktif olarak rol aldığını gördük. Birbirlerine daha iyi anlatan takımın üyeleri, bu oyunu da kazanarak aynı bölüm içerisinde iki de iki yapmış oldu. Güzel gelişmelerin yaşandığı ünlüler takımında önümüzdeki haftalara da damgasını vuracak yarışmacılar bulunuyor.

Ünlüler Takımı Nefes Kesiyor!

Son haftalarda gösterdikleri performans nedeniyle gönüllülere kök söktüren ünlüler, rakibini fazlasıyla zorluyor. Bu gidişatla gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybedebilir ve önemli bir kayıp verebilir.