Survivor 2021 Yarışmasında Ortalık Savaş Alanına Dönüyor!  Berkay'a Saldırabilirler! Takım Çıldırmış Durumda!

Survivor 2021 Yarışmasında Ortalık Savaş Alanına Dönüyor! Berkay'a Saldırabilirler! Takım Çıldırmış Durumda!

Survivor 2021 yarışmasında ortalık fena karıştı. Batuhan, Berkay'a bileniyor. Takım arkadaşlarının Berkay'a saldırmalarına ramak kaldı. Ortalık fena karışacak? Berkay bu durum karşısında ne yapacak?

Dün akşam vakti ekranlara gelmiş olan son bölümden Survivor Ekstra programı; ; Furkan Dede ise Berkay’a “Çok içten söylüyorum. Laf olsun diye demiyorum. “Berkay ne yaptın sen?” Hiç olmadı” sözlerini söyledi. Berkay ne yaptı?

Dokunulmazlık Yarışını Kim Kazandı?

Dokunulmazlık yarışında oyuncular bir hayli mücadele verirken yarışmacılardan Berkay dokunulmazlık yarışını kazanan isim oldu. Yarışmalar bireysele döndüğünden dolayı hem kendi takımından hem de karşı taraftan isim seçebilen yarışmacılardan Berkay dokunulmazlığı kazanan isim olarak; Aleyna`yı eleme potasına gönderdi! Aleyna`nın eleme potasına gitmesiyle konsey alanını karıştırdı! Sizce, neler oluyor?

Bireysel Şampiyon Olmak İstiyor?

Berkay eleme potasına göndereceği isim için; "Artık bireysel hissediyorum ve öyle yarışacağım. Takım olarak değil, bireysel olarak şampiyon olacağız. Aleyna final dörtlüsünde yer veremediğim kişilerden biriydi" sözlerini dile getirdi. Aleyna Kalaycıoğlu ise çok sinirlenerek; “Bunlar tamamen Poyraz’ın sözleri. Ben Berkay’ın Poyraz’ın dolduruşuna geldiğini düşünüyorum”  sözlerini ön plana çıkardı. Eleme konsey öncesinde Berkay`ın şok görselleri ortaya çıktı!

Mavi Takıma Geçiyor!

Mavi takımın yanına giden Berkay eleme öncesinde Ayşe, Dora ve Poyraz`a sarıldığı ekranlara yansıdı. Bunun yanı sıra Kırmızı takımda olmasına rağmen; ; “Mavi takım sarılması, gönüllüler sarılması” sözleriyle sarılmış oldukları da ekranlarda görüldü. Ayşe ise Berkay’a “Hoş geldin Mavi takıma” sözünü söyledi , Berkay ise "Hoş bulduk" demişti!

Elemeden hemen önce Mavi takımla samimi olması ise Furkan Dede`ye “Git değiştir o formayı! Acun Ilıcalı’ya söyle, seni Mavi takıma alsın” sözlerine neden oldu! Gündeme düşen görüntülerden sonra ise Aleyna, İsmail ve Batuhan`ın Berkay ile büyük bir kavga yaşanacağı düşünüldü.