Survivor 2021 Yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler Arasındaki Maaş Farklı Ortaya Çıktı!

Survivor 2021 Yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler Arasındaki Maaş Farklı Ortaya Çıktı!

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler ve ünlüler kaç para maaş alıyor merak konusu olmuştu. Son yapılan araştırmalara göre herkesin eşit şartlarda olması ama herkesin aynı maaşı almadığı ortaya çıktı. Gönüllüler ve Ünlüler ne kadar maaş alıyor?

Survivor programında heyecan hiç hız kesmiyor. Programla ilgili merak edilen o kadar çok şey var ki bunlardan biri de yarışmacıların maaş alıp almadığı. Survivor'da oyuncuların maaş aldığını söyleyebiliriz. Haftalık olarak ödenmekte olan bu paraların miktarları da ilginizi çekiyor olabilir. Sizler için yaptığımız araştırmanın sonunda Survivor oyuncularının ne kadar maaş aldığını açıklıyoruz. Böylelikle ünlüler ve gönüllüler grubunda alınan maaşların ortalama ne kadar olduğunu öğrenebileceksiniz. Maaş konusunda herhangi bir kesinlik bulunmasa da ortalama olarak bu maaşlara yakın bir ödeme alacaklarını söyleyebiliriz.

Survivor 2021 Yarışmacıların Maaşı Kaç TL?

Ünlüler takımında gönüllülere nazaran daha fazla maaş verildiği görülmekte. Ünlüler takımında yer alan Hayrettin 7 bin, Batuhan Karacakaya 10 bin, Öykü Çelik 12 bin TL maaş alıyorken Meryem Kasap ise 5 bin TL almakta. Aynı zamanda Barış Özbek'in de 8 bin TL kazandığı biliniyor. Ünlüler takımının aldığı bu maaşların haftalık olduğunu belirtelim. Düzenli olarak ödeme aldıkları için adadan elenene kadar para kazanmaya devam ediyorlar. Adada aç, susuz ve zorluklarla dolu yerde yaşamak herkesin harcı değil. Bu nedenle adaya erken veda edenler de olabiliyor.

Survivor Gönüllüler Kaç Para Alıyor?

Survivor'da gönüllülerin aldığı para miktarı ünlülere göre oldukça düşük. Ancak yine de tatmin edici miktarlarda maaş aldıkları söylenebilir. Buna göre gönüllüler takımında Dora ve Steven 5 bin TL alırken, Hanzade 2500, Yunus Emre 4 bin ve Yiğit Poyraz ile Günenç'in aldığı para 3500 TL olarak bilinmektedir. Bu para miktarları ortalama olarak bu seviyelerdedir. Yarışmacılar belirli kriterlere göre maaş alabilmektedir. Bu kriterler elbette saklıdır. Anlaşma üzerine de maaşlar belirlenebilir. Haftalık ödeme sistemi olması nedeniyle adadan elenen birisi pazar günü elendiği için son defa maaşını almış olur.

Survivor 2021'de oyunculara haftalık olarak ödeme yapılması bazı izleyicileri şaşırttı. Sonuç olarak milyonlarca kişinin bu programı izlediği düşünülürse, adada zor şartlar altında yaşayan yarışmacıların programdan sonraki hayatları için tekrar çalışmaları gerekmemeli. Çünkü adada geçirdikleri vaktin telafisi olarak kendilerine ücret ödenmesi gayet normal. Kendi hayatlarından ve kurdukları düzenden bir süreliğine vazgeçerek Survivor'da yarışmayı kabul eden kişiler, adadan ayrılana dek aldıkları ücret doğrultusunda ellerine toplu bir para geçmiş oluyor. Bu konudan haberdar olmaya izleyiciler ise durumu şaşkınlıkla takip etmekte.