Survivor 2021 Yarışmasında Duygusal Anlar Yaşandı! Hanzade Ayrılışı Olay Oldu!

Survivor 2021 Yarışmasında Duygusal Anlar Yaşandı! Hanzade Ayrılışı Olay Oldu!

Survivor 2021 Yarışmasında sms oylamasında Hanzade elenen isim oldu. Acun Ilıcalı ismi açıkladıktan sonra duygusal anlar yaşandı. Hanzade neden ayrıldı? Acun Ilıcalı nasıl bir açıklama yaptı?

Survivor'da merakla beklenen iletişim oyunu nihayet oynandı. Kıran kırana geçen mücadeleyi Ünlüler kazandı ve ailesiyle görüşme hakkı elde etti. Duygusal anlar yaşanırken gözler bir yandan da eleme potasındaydı. Bu hafta kimin eleneceği merak ediliyordu. Oylama sonrası Acun Ilıcalı eleme potasındaki adaylardan birinin ismini verdi. Survivor'dan elenen isim kim oldu?

Survivor'dan Elenen İsim Açıklandı!

Survivor'un son bölümünde eleme potasında yer alan Dora, Hanzade ve Aleyna arasında büyük bir rekabet söz konusuydu. İletişim oyunundan sonraki süreçte adada toplandı ve veda gecesi yaşandı. Kimin eleneceği konusunda kimsenin tam olarak bilgisi yoktu. Ancak oklar bir kişiyi daha çok gösteriyordu. Nitekim sonuç açıklandı ve o isim adaya veda etti.

Aleyna SMS Birincisi Oldu!

Aleyna'nın SMS birincisi olduktan sonra Dora'nın adını verdiği biliniyor. Bu yüzden Dora da eleme potasına katılmıştı. Ancak tüm bu olaylardan sonra Dora, Aleyna ve Hanzade arasındaki oylama daha çok ses getirdi.

Hanzade Adadan Ayrıldı!

Hanzade adaya veda eden isim oldu. Acun Ilıcalı'nın ismini açıkladığı Hanzade, duygusal anlar yaşadı. Aynı zamanda ekran karşısında Hanzade'yi destekleyen izleyiciler de duygularını sosyal medyadan ifade etti. Aleyna veya Dora'nın da gitme ihtimali varken sürpriz şekilde Hanzade'nin elenmesi büyük tepki çekti. Survivor bir kişi eksik olarak yarışmaya kaldığı yerden devam edecek.

Heyecanlı Bir Bekleyiş Vardı

Acun Ilıcalı ve programları için rutin haline gelen heyecanlı bekleyişler bu sefer daha da etkileyiciydi. Pek çok kişi Hanzade'nin elenmesine ihtimal vermiyordu. Ancak bir yandan da şüphe ediyordu. Sonuçlar açıklandığında Hanzade konuşma yaptı ve ardından gelenek haline gelen bir hareketle takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Hepsine tek tek sarıldı ve adadan hüzünlü şekilde ayrıldı. Önümüzdeki hafta mücadelenin daha da artacağı bir bölüm bizleri bekliyor. Adada bir kişi daha eksildi. Önümüzdeki hafta kimlerin potaya gireceği ve adadan eleneceği merak konusu oldu. Program tüm heyecanıyla süre gelirken izleyiciler sosyal medya aracılığıyla duygu ve düşüncelerini paylaşıyor. Kimileri ise Dora'nın elenmesinin daha doğru olacağını düşünüyor. Ancak söz konusu oylama Noter tarafından tasdikli ve izleyicilerin attığı SMS miktarına göre belirlenmekte.