Survivor 2021 Yarışmasında Bir Skandal Daha Ortaya Çıktı! Ayşe ve Aleyna Diskalifiye Olacak Mı?

Survivor 2021 Yarışmasında Bir Skandal Daha Ortaya Çıktı! Ayşe ve Aleyna Diskalifiye Olacak Mı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışmasında skandallar bir bir ortaya çıkıyor. Son olarak Aleyna'nın annesinin paylaşımı gündem oldu. Aleyna'nın annesi ne dedi? Acun ılıcalı neden kızdı? Aleyna ve Ayşe diskalifiye olacak mı?

Acun Medya tarafından yayınlanan Survivor yarışmasının son bölümü dün ekranlara geldi. Survivor  yarışmasında bir skandal daha ortaya çıktı. Skandalın perde arkası basına yansıdı. Ramazan Bayramında aileler Dominik adasına gelmiş ve herkes aile ve çocuklarıyla vakit geçirmiş. Olayın ortaya çıkması Aleyna'nın annesi bu ziyaret sırasında yaşadığı bir sorunu sosyal medya hesabından paylaşmasında sonra ortaya çıkmış.

Aleyna'nın Annesi Bombayı Patlattı!

Aleyna'nın annesi Twitter hesabından;  “Dominik adasını bana ve Cansu’ya dar eden Ayşe’nin anne babasını esefle kınıyorum” sözleri ortalığı karıştırdı. Bu paylaşımından sonra birçok iddialar  gün  yüzüne çıktı. Son iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Diskalifiye Olacak mı?

Yapılan yeni iddialara göre Aleyna ve Ayşe arasında geçiyor. Acun Ilıcalı son olarak Aleyna ve Ayşe'nin diskalifiye kararını aldı. Bunun sebebinin ise bir birlerine hem sözlü hem de fiziksel olarak kavga ettikleri iddia edildi.

Acun Ilıcalı Açıklaması!

Bu iddialar karşısında hayranları şok yaşadı. Aleyna Kalaycıoğlu için Acun Ilıcalı şu sözleri söyledi;  “Aleyna sana da söyledim ‘annenle konuş hemen ayrıl’ siz bizim için çok değerlisiniz. Buradaki yarışmacılar neredeyse benim akrabam gibi…” sözlerini söyleyerek ayrılmasını istedi.  Peki gerçekten diskalifiye edilecek mi?

Acun medya tarafından bu olay hakkında bir açıklama yapılmadı. Merakla beklenen diskalifiye gerçekleşecek mi? Siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz?