Survivor 2021 Yarışmasında Ayşe'ye Torpil Yapıldı İddiaları Ortaya Çıktı! Diğer Oyunculara Büyük Haksızlık Yapıldı!

Survivor 2021 Yarışmasında Ayşe'ye Torpil Yapıldı İddiaları Ortaya Çıktı! Diğer Oyunculara Büyük Haksızlık Yapıldı!

Survivor yarışmasında bir ilginç olay daha yaşandı. Survivor Ayşe'ye torpil yapıldığı iddiaları ortaya atıldı. Yapılan araştırmalara göre Ayşe'ye torpil yapıldığı ortaya çıktı. Diğer oyunculara haksızlık yapıldı. Seyirciler isyan bayrağın çekti.

Ekranlara Acun Medya aracılığı ile ekranlara gelmiş başarılı yarışmanın Mavi takımında yer almış olan Ayşe`ye torpil görselleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kimi bu duruma "haksızlık" derken bazıları ise "olması gereken bu" sözlerini ön plana getirdi. İli harekete geçirmiş olan bu olay ise milyonları şok içinde bırakmış oldu.

Ayşe Gündeme Bomba Gibi Geldi!

Yarışmada şıklığı ve performansıyla dikkatleri  üzerine çekmiş olan Ayşe, gündeme bomba gibi geldi , sevenleri bile şok içerisinde kaldı. Genç olmasına rağmen tenis ile hem Dünya`ya hem de Türkiye `de tanınmış olan Ayşe  başarımları ile Survivor`a katılmasıyla takipçi sayısının zirveye ulaşmasına neden olmuş oldu. Sizce Ayşe`ye nasıl bir torpil oldu?

Survivor Yarışmasında Torpil!

Bir süre önce Aleyna`nın ailesi, kendi ailesi ile arasında yaşanmış olan bir sorunla gündeme gelmiş olduğu iddia edilen Ayşe şimdi ise torpil şoku ile gündeme şok gibi düşmüş oldu. Sosyal medya da bir hesap ise bu durumu belgeleyerek bir paylaşımda bulunmuş oldu. Seyirci tarafından sevilen yarışmacı Düzce`de ise şok etkisi yarattı. Fakat, Düzce`yi ayağa kaldırmış olan bu olay neydi?

Düzce'de Afişlere Yazılmış!

Sosyal medya hesabı kullanan bir kullanıcı ise ; ;“Survivor 2021 yarışmacılarından Ayşe Yüksel’e Düzce’de büyük destek! Survivor’ın bu sezonki Gönüllüler takımında bulunan Ayşe Yüksel’e destek amacıyla Düzce’de billboard’lara “Hedef zirve, haydi Düzce! Ayşe yaz 1890’a gönder!” afişleri asıldı…”  sözlerini söyleyerek paylaşım yapmış oldu.

Haksızlık Olduğu Düşünülüyor!

Survivor yarışmasında böyle bir şeyin yapılmış olması ile diğer yarışmacılara da haksızlık olmuş olduğu düşünüldü ve Düzce`nin torpil yapılmış olduğuna iddia edildi. Ayşe`nin ailesi ile Acun Ilıcalı bu konu üzerinde açıklama yapmadı fakat Acun Ilıcalı diğer yarışmacılara haksızlık olması ile duruma tepki göstereceği iddiaları arasında yer almış oldu.