Survirvor All Star vs Fenomenler Kadrosu Açıklandı! Survivor 2023'e Hazır Olun!

Survirvor All Star vs Fenomenler Kadrosu Açıklandı! Survivor 2023'e Hazır Olun!

Survivor All Star vs Fenomenler başlayacak mı? Survivor 2023 için hazırlıklar sürerken Acun Ilıcalı'dan geldiği iddia edilen kadro açıklaması şaşırttı. Çünkü kadroda çok önemli isimler bulunuyor. Hangi yarışmacıların yarışacağını sizlerle paylaşacağız.

Survivor 2023'te All Star vs Fenomenler kadrosunun olacağı iddia ediliyor. Öyle ki sosyal medyada ortaya çıkan kadro ile birlikte herkes şok oldu. Birbirinden ünlü ve başarılı isimlerin listede yer alacağı belirtildi. Böylesine bir programın nasıl etki yaratacağı ise merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte bazı detaylara yer verilecek. Kadroda kimler var? İşte güncel bilgiler eşliğinde kadroda kimlerin yer aldığı ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Survivor 2023 Kadrosu

Survivor 2023'te All Star vs Fenomenler kadrosunda kimlerin yer alacağı merak edildi. Ortaya çıkan isimler arasında Hakan Hatipoğlu, Steven Salam, Hikmet Tuğsuz, Furkan Kızılay, Semih Öztürk, Merve Aydın, Damla Can, Deli Mi Ne, Merve Yalçın, Yaren Alaca ve Cellat gibi isimler olabilir.

Turabi de Katılacak

Bir diğer iddia ise Turabi'nin de programa katılacağı yönünde. Büyük beklenti içerisine giren izleyiciler ise heyecanla beklemeye devam ediyor. Öte yandan güncel detayları sizlerle paylaşacağız.