Sigara Fiyatları Akaryakıt Fiyatını Geçti! Parliament, Marlboro Fiyatlarında Şok Artış!

Sigara Fiyatları Akaryakıt Fiyatını Geçti! Parliament, Marlboro Fiyatlarında Şok Artış!

Sigara fiyatları tekrardan mı zamlandı? Geçtiğimiz günlerde 30 TL'yi de geçen sigaraya şimdi de 4 TL'lik zam geleceği iddia ediliyor. Şirketlerden gelen açıklama hayret verici idi. JTI, BAT ve Philip Morris sigaralarındaki son durum ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Sigara fiyatları, özellikle son birkaç senede ciddi şekilde yükseldi. Güncel sigara fiyatlarına ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesine dair neler biliyoruz? Yeni bir zam geleceği belirtildi. Sektördeki kaynaklardan alınan bilgilere göre çeşitli firmalar bu konuda zam çalışmalarını sürdürüyor olabilir. Philip Morris, JTI ve BAT'tan yakın zamanda fiyat artışı haberi gelebilir.

Sigaraya 4 TL Zam mı Gelecek?

Sigara fiyatlarının ortalama 4 TL artacağı iddia ediliyor. Hali hazırda fiyatların yeni artmış olması nedeniyle herkes şok oldu. Şimdi ise sigara fiyatlarındaki güncel detaylar gözler önüne serildi. 4 TL'lik artışla beraber en ucuz sigara fiyatının 30 TL'nin de üzerinde olabileceği belirtilmekte.

Resmi Zam Duyurulmadı

Henüz şirketlerden sigara fiyat artışına ilişkin zam kararı çıkmış değil. Dolayısıyla sigara fiyatları güncel fiyatı ile satılacak. Ancak önümüzdeki ay Ağustos'ta çok daha farklı gelişmeler meydana gelebilir.