Sen Çal Kapımı Başrol Oyuncusu Cerene Bıçaklı Saldırı! Ceren Kimdir?

Sen Çal Kapımı Başrol Oyuncusu Cerene Bıçaklı Saldırı! Ceren Kimdir?

FOX Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncusuna komşusu tarafından bıçaklı saldırı gerçekleşti. Yıldız oyuncu ölümden döndü. Komşusu polisler tarafından göz altına alındı.

FOX TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı başrol oyuncusuna komşusu tarafından bıçaklı saldırı gerçekleşti. Başrol oyuncu ölümden döndü.

Ülkenin son zamanları pek iç açıcı değil. Her gün şiddet ve  ölüm haberleri alıyoruz. Bir saldırı haberide Sen Çal Kapımı oyuncusu Ceren'e komşusu tarafından bıçaklı saldırı gerçekleşti.

İstanbul Sarıyer'e bağlı Ferah Evleri mahallesinde belediye  işçileri çalışma yapıyordu. Çok ses çıkardıkları için rahatsız olan Ceren'in komşusu olan Yusuf K. belediye işçilerine bıçakla saldırdı.  Bunun üzerinde yetenekli oyuncu Ceren " Polisi Arayacağım " demesi üzerinde bu sefer  Yusuf K. başarılı oyuncuya saldırmaya kalktı. Evinin kapısına dayanarak tehditler savuran Yusuf K. polisler tarafından göz altına alındı.

Yusuf K. ifadesi ardından savcılığa sevk edildi. 

Ceren Kimdir?

Ceren 18 Eylül 1999 İstanbul doğumludur.  Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamladı. ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşadı. Gerçek adı Melisa Döngel'dir.

Oynadığı Dizi ve Filmler:

Sen Çal Kapımı

Bizim Hikaye

Elif