Sefirin Kızı Dizisinden Nare'nin Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Sefirin Kızı Dizisinden Nare'nin Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Sefirin Kızı dizisinde ayrılıklar peş peşe gelirken sürpriz isimlerde dahil oldu. Nare'nin (Neslihan Atagül ) aniden diziden ayrılması hastalığı olarak düşünüldü. Nare diziden neden ayrıldı? Nare'nin diziden ayrılışının perde arkası ne?

Başarılı ve bir o kadarda güzel olan oyuncu Neslihan Atagül, Sefirin Kızında oldukça güzel bir performans sergiledi. Sağlık durumlarından dolayı sosyal medya platformlarında kendisini oldukça öne çıkaran oyuncu, izleyicinin bütün dikkatlerini üstüne çekmeyi başardı. Milyonlarca kişi sağlık sorunu olarak biliyordu fakat duyulanlar çok şaşırttı! Peki Neslihan Atagül Diziden neden ayrıldı?

Sefirin Kızı Nare ( Neslihan Atagül ) Neden Diziden Ayrıldı!

Güzel oyuncu yaklaşık bir ay öncesine kadar geçirgen bağırsak sendromuna yakalanmış ve Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan çıkmak zorunda kalmıştı. Bu ayrılığın sonrasında kendisine izin verdiğini, bir müddet dinleneceğini söyleyen Neslihan Atagülden yeni bir açıklama geldi.

Nare ( Neslihan Atagül ) Basın Açıklaması Yaptı!

Basın açıklamalarına göre yeni bir projeye imza attığını dile getirseler de oyuncu net bir açıklama yapmayınca karar veremediler. Zor günleri atlatan Neslihan Atagül geçtiğimiz haftalarda Dünyaca ünlü ve yaptıklarıyla ön plana çıkan Hola dergisinin kapak fotoğrafında yer almıştı. Bu sefer ise yeni gelen teklife tekrardan imza atarak, çalışmalara başladığını belirtti.

Nare (Neslihan Atagül ) Film Çekimlerine mi Hazırlanıyor?

Ortada dolaşan söylentilere göre Neslihan Atagül, Hollywood’da yer alan bir filmde yer alacak. İzleyiciler bu konu hakkında oldukça şaşırarak kendisini aştığını belirtti. Dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz ve İspanyol başarılı aktör Luis Tosar’ın beraber bulunacağı ‘’En Los Margenes’’ isimli filmde yer alacağı belirtildi.