Sedat Peker Neden Ortalıklarda Yoktu Perde Arkası Ortaya Çıktı! Resmi Açıklama Geldi!

Sedat Peker Neden Ortalıklarda Yoktu Perde Arkası Ortaya Çıktı! Resmi Açıklama Geldi!

Sedat Peker'in nerede olduğu ortaya çıktı. Suç örgütü lideri için tutuklandığı iddia ediliyordu. Yakın zamanda Türkiye'ye getirileceğine yönelik çeşitli paylaşımlar yapıldı. Ancak Özge Peker, Sedat Peker'in videosunu yayınlayarak onun nerede olduğunu gösterdi. Peki Sedat Peker tutuklandı mı?

Sedat Peker, bir süredir ortalıkta gözükmüyordu. Sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan Peker, tutuklandı iddiaları ile gündeme gelmişti. Ancak ortaya çıkan bir detay her şeyi açıkladı. Sedat Peker bunca zamandır neredeydi? Ülkemizde de hakkında yakalama kararı çıkarılan suç örgütü lideri Sedat Peker'in görüntüleri şaşırttı. Eşinin paylaştığı videoda ne yapıyordu? Sosyal medyada adından söz ettiren Sedat Peker hakkındaki şok görüntü milyonlara ulaştı.

Eşi Sedat Peker'i Paylaştı!

Sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Ahmet Kaya müziği eşliğinde evin içerisinde gezen Sedat Peker, tutuklanmadığını doğrulamış oldu. Özge Peker'in paylaşımında Sedat Peker'in yakalanmadığı anlaşılıyor. Videonun altına düştüğü notta ise "Gerçekten ne yaşadığını kimse bilemez, kimse anlayamaz seni" yazmakta.

Türkiye'ye Getirilecek mi?

Sedat Peker'in Türkiye'ye getirileceği iddia ediliyordu. BAE ziyaretleri sonrasında hükümetin bu konuda somut bir adım atacağı düşünülmekteydi. Ancak henüz tam anlamıyla bir gelişmenin yaşanmadığını görüyoruz. Yakın zamanda Sedat Peker cephesinden bir açıklama gelir mi bilinmiyor. Uzun zamandır ekran karşısında konuşmayan Peker ise sessizliğini korumakta. Soylu ile Peker arasındaki gerilimin hemen ardından uzun süre sessiz kalmayı tercih etti.