Seda Sayan'dan Esra Erol'a Darbe! Seda Sayan Evlilik Programıyla Televizyon Dünyasına Geliyor!

Seda Sayan'dan Esra Erol'a Darbe! Seda Sayan Evlilik Programıyla Televizyon Dünyasına Geliyor!

Televizyon dünyasında Esra Erol'u herkes evlilik programıyla tanıdı. Evlilik programına son verdi. Şimdi ise Seda Sayan'dan bir hamle geldi. Evlilik programı yapacağını duyurdu. Esra Erol ne tepki verdi?

Alişan ile Demet Sabah Sabah programının yayından kaldırılmış olmasından sonra Seda Sayan`ın Demet ile Alişan yerine geleceği iddia edildi. Bu iddialar üzerine sessiz kalan Seda Sayan; “50 kere söyledim 1 kere daha söylüyorum bir daha da sormasınlar. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da. Bir daha konuşturmayın beni. Bunu bilen gayet iyi bilir. Bilmeyen de iyi öğrensin”  sözlerini açıkladı.

Cenaze Evine Davulla Gidilmez!

Olayın üzerinden bir süre sonra Demet Akalın; ; “Seni sever sayarız! 21 Mayıs’ta ‘Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar’ diye mesaj attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken ‘Ben başlıyorum’ diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler”  sözlerini duyurdu! Evlilik programı iddiaları yapımın açıklaması ile açığa kavuştu.

Global Medya Açıklama!

Yapım şirketi; “Global medya tarafından Star TV için hazırlanan ve başarılı bir sezonun ardından final yapan ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı sözleşmede öngörülmüş olduğu tarihte sona ermiştir. Her iki taraf da sözleşmenin gereğini eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir. Bu vesile ile Global Medya olarak değerli sanatçılarımız Demet Akalın ve Alişan’a bir kez daha teşekkür ediyor, Türkiye’nin sultanı Seda Sayan’a da ‘Hoş geldiniz’ diyoruz” açıklamasını yaptı! Seda Sayan`ın iddialara yeni programının ana konusu...

Küs Olan Çiftler Barışacak!

Seda Sayan`ın yeni programının hakkında çıkmış olan iddialara göre; aile sorunlarından ötürü ilişkilerini istemeden bitirmiş çiftlerin evlilikleri Seda Sayan ile birlikte kurtarılacak! Reality Show`u  temel olarak alıp program yapacak Seda Sayan`ın küs olan çiftleri yeniden bir araya gelmesini sağlayacağı da konuşulmakta.

Bu iddialar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.