Sadakatsiz Haluk'un Acı Günü! Oyuncudan Üzücü Haber Geldi!

Sadakatsiz Haluk'un Acı Günü! Oyuncudan Üzücü Haber Geldi!

Sadakatsiz dizisi Haluk karakteri ile hafızalara kazınan Burak Sergen'den gelen haber hayranlarını kahretti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından üzücü olaya dair açıklamada bulunacak. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Sadakatsiz dizisindeki Haluk karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Burak Sergen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile herkesi üzdü. Ünlü oyuncu, öyle ifadelere yer verdi ki görenler şaşırdı. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Peki Burak Sergen'i üzen haber nedir?

Babasını Kaybetti!

Burak Sergen, babası Semih Sergen'i 91 yaşında kaybetti. Bodrum'da oturan ünlü oyuncunun babası, yaşamını yitirdi. Bu haberin ardından ünlü oyuncu gözyaşlarına boğuldu. Kendisiyle ilgili güncel gelişmeler merak ediliyor. Cenaze törenine dair nasıl bir açıklama yapılacağı merak konusu haline geldi.

Oyuncudan Açıklama Bekleniyor

Öte yandan vefat haberi sonrasında ünlü oyuncunun sosyal medyadan hem cenaze törenine dair detayları hem de babası ile ilgili bazı ifadelere yer vermesi bekleniyor. Bakalım ünlü oyuncu ne zaman bir açıklamada bulunacak hep birlikte göreceğiz. Kendisinin acı günü nedeniyle pek çok dostu ve hayranı başsağlığı dileklerinde bulundu.