Sadakatsiz Dizisi Esra Erol’da Resmen Gerçek Oldu

Sadakatsiz Dizisi Esra Erol’da Resmen Gerçek Oldu

Esra Erol'da programında yaşananlar resmen Sadakatsiz dizisinin gerçek hayatı olarak göründü. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Esra Erol programında çıkan olay sonrasında resmen Sadakatsiz dizisi gerçek oldu. Yaşanan durumlar izleyicileri ağzı açık bıraktırdı. Esra Erol hayatın içinden çıkan dramatik olayları ekrana çıkartarak durumları gösteriyor. Yaşanan olay sırasında resmen böyle durum mu olur niteliğinde tepkiler de verebiliyor. Yaşanan olayla ilgili Ömer Bey Zekiye Hanımla evlidir. Ömer Bey Zekiye Hanımı Serap Hanımla aldattığı öğrenildi. Bu durum da Sadakatsiz dizisinde ilişkilendirilerek sosyal medyada sunulmaya başladı.

Esra Erol Zekiye Ömer Olayı Gelişmeleri

Esra Erol programında Ömer Bey Zekiye Hanım evli olmasına rağmen Serap Hanım ile aldatmıştı. Programda konuşmasıyla birlikte programında Esra Erol Ömer Bey’e “ Ömer Bey çıkın gidin buradan Gidebilirsiniz!” diyerek programından kovmuştu.

Olayın ilk çıktığında Zekiye Hanım programa çıkarak durumu anlattı. Hatta şu sözler oldukça akıllara kazınacak şekilde şaşırtmıştı “Ömer Bey beni 4 aydır Serap isimli bir kadınla aldatıyor. Çok pişman olursa Ömer’i affederim” dedi. Bu dediklerinden sonra seyirciler adeta şok geçirdi. Ömer Bey ise buna karşılık Serap’i söyledi. Tabi bu durum karşısında halktan büyük tepkiler gördü.

Esra Erol programında bir gün sonra tekrardan çıkan Ömer Bey Serap için söylediklerini tamamen değiştirmişti. Yaşanan olaylar sonrasında Serap’ın kendisiyle oyun oynadığı bunun üzerine de birkaç kez yuva yıktığını çocuğunun kendisinden olmadığını program belirtti. Bu durum sonrasına Zekiye Hanımdan özür dileyerek şu sözleri ekledi. “Bir eşşeklik yaptım, hatamdan döndüm” sözlerini söyledi.

Zekiye Hanım Ömer Bey’i Affetti mi?

Zekiye Hanım Ömer Bey’in özür dilemesini affetmedi. İlk programa geldiğinde özür dilerse tamamen pişman olursa affedeceğini söylemişti. Serap’la ilgili konuşmasından sonra kararından dönen Zekiye Hanım hatta boşanma davasını devam edeceğini ve eşini affetmeyeceğini dile getirdi. Zekiye Hanım bu konuda halktan büyük destek gördü. Yaşananlar sonrasında Sadakatsiz dizisine benzetilerek sosyal medya üzerinden sunuldu. Aşk üçgeni olan durumda resmen dizinin gerçek olduğu yönünde paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Ömer Bey sosyal medya üzerinden büyük eleştiriler alıyor. İlerleyen zamanlarda Zekiye Hanım ve Ömer Bey hakkında gelişmeleri programda göreceğiz.