Reynmen'den Taksim'deki Terör Saldırısına İlişkin Şok Paylaşım!

Reynmen'den Taksim'deki Terör Saldırısına İlişkin Şok Paylaşım!

Reynmen, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü isim, sosyal medyada öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok üstüne şok geçirdi. Yas tutmayanları eleştiren Reynmen, argo kelime de kullandı. Twitter'daki açıklaması nedeniyle tepkilere de neden oldu.

Reynmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Taksim'de yaşanan bombalı terör saldırısı hakkında bazı ifadelere yer verdi. Öyle ki yas tutup tutmamakla ilgili değindiği konu büyük dikkat çekmişe benziyor. Ünlü ismin açıklamalarından sonra sosyal medya bir süre bu konu üzerine konuştu.

Reynmen Tepki Gösterdi!

Reynmen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Çok özür dileyerek, eğer dün üzülüp bugün g.t oynatıyorsanız bizden bi cacık olmaz. Yas da mı tutamıyoruz artık, yazık bize." ifadesine yer verdi.

Destek Yorumları Geldi

Taksim'de yaşanan terör saldırısına ithafen  yapılan paylaşıma destek yorumları geldi. İnsanların artık yas tutma konusunda yetersiz kaldığına yönelik eleştiriler yapıldı. Bazı kullanıcılar da "bunu normalleştirenler utansın" diyerek tepki gösterdi. Twitter gündemi bir süredir İstiklal Caddesi'ndeki patlama haline gelmiş vaziyette. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.