Reha Muhtar Kızını mı Dövüyor? Kızı Minadan Önemli Açıklamalar Geldi!

Reha Muhtar Kızını mı Dövüyor? Kızı Minadan Önemli Açıklamalar Geldi!

Reha Muhtar'ın kızı Mina'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Babasının kendisine şiddet uyguladığını belirtti ve bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu. Reha Muhtar kızını mı dövüyor? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Kızı Reha Muhtar'dan şikayetçi oldu.

Reha Muhtar ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü ismin kızını dövdüğü ve düzenli olarak şiddet uyguladığı belirtildi. Bu gelişmeden sonra kızının şikayetçi olduğu biliniyordu. Ancak iddialara göre babasının baskısı ile tekrardan şikayetini geri çektiği belirtildi. Peki ya kızı Mina yaşananları nasıl anlattı?

Mina Her Şeyi Açıkladı

Mina'dan gelen açıklama ile birlikte tüm Türkiye şok oldu kaldı. Mina'nın ifadesine göre "12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim. Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım." açıklamasına yer verildi.

4 Yıldır Dövüyormuş

Kızı Mina'nın açıklamasında ise çeşitli detaylara da yer verildi. Açıklamasında Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor. Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu. Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vücudumun çeşitli bölgelerinde ağrılar vardı. "S......p gideceksin buradan, yılan, annen de o....u" şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor." açıklamasını yaptı.