Recep İvedik Serisi Devam Ediyor! Şahan Gökbakar Müjdeli Haberi Duyurdu!

Recep İvedik Serisi Devam Ediyor! Şahan Gökbakar Müjdeli Haberi Duyurdu!

Recep İvedik 7'nin ne zaman yayınlanacağı soruluyordu. İzleyicilere bu konuda açıklama yapıldı. Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı filmin Disney Plus'ta ekrana geleceğini belirtelim. Peki film hangi tarihte çıkacak? İşte oyuncu kadrosu ve konusu...

Recep İvedik 7'nin yayın tarihi paylaşıldı. Disney Plus'ta yayınlanacak film için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Öte yandan filmin konusu ve oyuncu kadrosu da merak edildi. Şahan Gökbakar'a kimler eşlik edecek? Güncel bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran film serisi, yine büyük ses getireceğe benziyor.

Recep İvedik 7 Oyuncuları

Şahan Gökbakar'ın yanı sıra filmde Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi de oynayacak. Köyde çekilen filmin konusu ise dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sefer köy hayatına atılacak olan Recep İvedik, köylülerle birlikte hareket edecek. Yine komik sahnelerin ortaya çıkması bekleniyor.

Rekor Üstüne Rekor Kırdı!

Recep İvedik serisi, daha önce pek çok defa gişe rekoru kırdı. Öyle ki Türkiye'nin en çok izlenen film serileri arasında yerini aldı. Şahan Gökbakar'ın en iyi projelerinden biri diyebiliriz. Disney Plus'ta yayınlanacak filmin 9 Aralık'ta izlenebileceğini belirtelim.