Özgür Ozan Acı Haberi Sosyal Medya Hesabından Paylaştı! Görenler Şok Oldu Kaldı!

Özgür Ozan Acı Haberi Sosyal Medya Hesabından Paylaştı! Görenler Şok Oldu Kaldı!

Özgür Ozan, acı haberi duyurdu ve dikkatleri üzerine çekti. Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı oldukça zor zamanlar geçiriyor. Babasının vefatı sonrasında toparlanmakta güçlük çekti. Ünlü isim, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile şok etkisi yarattı. Kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buldu.

Özgür Ozan, sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Ünlü oyuncu, babasının vefatını hesabı üzerinden duyurdu. Sonrasında ise pek çok kişi yorum attı. Peki ya ünlü isim hangi ifadelere yer verdi? Merak edilen sorular ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Arka Sokaklar Oyuncusunun Acı Günü

 Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Dolayısıyla ünlü oyuncu ile ilgili dile getirilen ifadeler de üzdü. Oyuncunun babasını kaybetmesi nedeniyle oldukça üzgün olduğu belirtiliyor.

Destek Mesajları Geldi

Öte yandan oyuncuya sanatçı dostlarından başsağlığı mesajları da geldi. Bu gelişme sonrasında sosyal medyada pek çok ünlünün paylaşıma yorum attığı görülüyor. İçlerinde en dikkat çeken ismin Tamer Karadağlı olduğunu da ifade edelim. İkilinin bir zamanlar Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı bilinmekte.