Örümcek Adamı Canlandıran Oyuncudan Acı Haber Geldi! Milyonlarca Hayranına Veda Etti

Örümcek Adamı Canlandıran Oyuncudan Acı Haber Geldi! Milyonlarca Hayranına Veda Etti

Milyonlarca hayranı olan ve Örümcek Adam filmi ile ünlenen Tom Holland, sosyal medyayı bırakma kararı aldı. Ünlü isim, sosyal medya uygulamalarını sildiğini duyurdu. Bu hamlesiyle herkesi şok edecek. İşte Örümcek Adam'ın sosyal medya hesaplarını bırakmasındaki neden...

Örümcek Adam filmindeki başrol ile adından söz ettiren Tom Holland,, aldığı karar sonrası hayranlarını şaşırttı. Ünlü ismin sosyal medyada çok fazla takipçisi bulunuyor. Dolayısıyla milyonlarca takipçisi olan ünlü oyuncu, sosyal medyanın etkilerinden de oldukça rahatsız. Aldığı kararla birlikte uygulamaları sildiğini aktardı.

Hakkında Yazılanlar Psikolojisini Etkiliyor

Tom Holland, yaptığı açıklamada Twitter ve Instagram'da çok fazla uyarıcı olduğuna dikkat çekti. Kendisiyle ilgili yapılan videolar ve yazılan yazılara bakmaktan oldukça yoruldu. Çünkü kendisine karşı yapılan övgü dolu hareketler onu bir noktadan sonra yormaya başladı. Dolayısıyla sosyal medyadan uzaklaşmak istemesi normal karşılanıyor. Peki ünlü oyuncu bir daha hiç sosyal medyaya girmeyecek mi bu sorunun yanıtı da büyük öneme sahip.

Sosyal Medyanın Zararlarından Bahsetti

Tom Holland, sosyal medyanın zararlarından bahsederek neden bıraktığını anlattı. Dolayısıyla hayranları da kendisine hak verdi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.