Nihat Doğan'dan Acı Haber Herkesi Hüzne Boğdu! Canlı Yayında hüngür Hüngür Ağladı!

Nihat Doğan'dan Acı Haber Herkesi Hüzne Boğdu! Canlı Yayında hüngür Hüngür Ağladı!

Nihat Doğan ile ilgili ortaya çıkan bir detay dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü türkücü, evliliği ile gündemdeydi. Bir anda vefat eden ablasından bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. İşte ünlü isimle ilgili ortaya çıkan detaylar...

Nihat Doğan, katıldığı canlı yayın programında gözyaşlarına tutamadığı için gündeme geldi. Ünlü türkücü hakkındaki bu detay herkesi şaşırttı. Öyle ki detaylarla birlikte neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu ünlü türkücüden gelen bu haber, bir anda gündem oldu.

Kardeş Acısı Yaşadığını Söyledi

Nihat Doğan, yaptığı açıklamada ablasının vefatından geçen iki yıldan söz etti. Ünlü türkücü "Ablamın 2. yılıydı 1 hafta önce. Benim için çok kıymetliydi. Ablam hiçbir şey görmedi. Garip geldi, garip gitti. Kardeş acısı çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Ben böyle bir acı görmedim, duymadım. Ciğerimden parça koptu. Ne zaman beni görse karpuz isterdi. Abla başka bir şey iste elbise iste, ayakkabı iste derdim. 'Yok karpuz yeter' derdi." açıklamalarına yer verdi.

Gözyaşlarını Tutamadı

Nihat Doğan, program esnasında gözyaşlarını tutamadı ve programdan ayrılmak durumunda kaldı. Ünlü isimden gelen bu adımla birlikte çeşitli detaylara değinildi. Şimdi ise konuyla ilgili nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.