Müge Anlı'da Şok Gelişme: Canlı Yayına Çıkmak İçin Para İstedi

Müge Anlı'da Şok Gelişme: Canlı Yayına Çıkmak İçin Para İstedi

Müge Anlı'ya konu olan Gülşen Caymaz konuda adı geçen Coşkun Yılmaz'ı davet ettiler. Para istemesi Müge Anlı'yı çok kızdırdı.

Gülşen Caymaz 2  çocuk annesiydi. 18 aşındayken eşini kaybetti. Daha sonra çocuklarını alarak annesinin evine taşındı. Annesiyle zaman zaman kavgalar eden Gülşen Caymaz aniden ortalıktan kayboldu.

Müge Anlı'ya Katılmak için 10Bin TL İstedi

Pınar Geyik annesini bulabilmek için Müge Anlı'ya başvurdu. O dönemde erkek arkadaşı olan Coşkun Yılmaz ismindeki erkek arkadaşına gittiğini söyledi. Araştırma yapan Müge Anlı ve ekibi Coşkun Yılmazı buldu programa katılıp detayları anlatması istenildi. Fakat program başına 10bin tl para istediği duyulunca sinirlerine hakim olamadı.

"BURAYA GELENLERE PARA VERMİYORUZ"

Coşkun Bey'in para istemesine kızan Müge Anlı, "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün 'Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum' denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" dedi.