Müge Anlı'da Ders Çalışmak için Kayıplara Karışan Kız Bulundu

Müge Anlı'da Ders Çalışmak için Kayıplara Karışan Kız Bulundu

Müge Anlı'da bir gelişme daha yaşandı. 5 gündür kayıp olan ve ders çalışmak için evden çıkan liseli genç kız araştırmalar sonrasında bulundu.

Müge Anlı Kayıp Liseli Genç Kız Bulundu!

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bu haftada sevinç dolu anlar yaşandı. Liseli genç kız ailesine ders çalışmak için dışarıya çıkacağını ailesine söyledi. Ancak liseli genç kız evine göremedi. Acılı aile çareyi Müge Anlı da çare aramakta buldu. 5 günden beri aranan liseye giden genç kız için ekipleri arama çalışması başlattı.

Müge Anlı Liseli Genç Kızı Buldu

5 Şubat Tatlı Sert programında aileyi tekrar çıkaran Müge Anlı bu sefer kaçan genç kızı bularak ailesiyle buluşturdu. Genç kız ablasıyla birlikte stüdyoya girince annesi ağlama krizine girdi. Kaçan genç liseli kız ailesine sıkıca sarılmasıyla birlikte izleyiciler arasında da duygulu anlar oldu.

Müge Anlı genç kıza sorular yönelterek neden kaçtığını sordu. Genç kız ise Annesinin kızmasından dolayı ne yapacağını bilemediğini korkudan kaçtığını ifade etti. Yaptığı hatasının farkında olan liseli kız ailesinden özür diledi ve pişman olduğunu belirtti.

Müge Anlı Programı Saat Kaçta

Müge Anlı programı hafta içi her gün olarak yayın yapmaktadır. Yayın Saati ise 10.00 başlamaktadır. Her gün ciddi olaylarla birlikte gün yüzüne çıkan olaylar sayesinde acılı ailelerin vakalarını çözmeye çalışıyor. Bu olaylar için yoğun seferberlik yapılarak hareket ediliyor. ATV ekranlarında çıkan program bu sayede kendinden konuşturmaya da devam ediyor.

Müge Anlı Tatlı Sert Aleyna Çakır Olayı Durumu

Müge Anlı Tatlı Sert programı için vatandaşlar yardım ve olaylar hakkında ihbar edebilir. Bu ihbar numaraları Whatsapp üzerinden de yapılabilir. Whatsapp ihbar numarası 0535 365 52 52 numaralı hat üzerinden yapılabilir. İletişim ve çağrı merkezi için de 0212 354 44 25 numaradan ulaşabilirler.

Müge Anlı Tatlı Sert Programı Ne Zaman Başladı

Müge Anlı Tatlı Sert programı yayın tarihi 18 Ağustos 2008 tarihinde ilk yayın tarihine başladı. Yayın tarihinden itibaren çözülemeyen ve yardım isteyen ailelere ekran yüzüne çıkartarak bu olaylar için ekibiyle hareket etti. Bu zamana kadar birden fazla olayları çözerek gün yüzüne çıkardı. Çözülemeyen olayları çözerek Türkiye de önemli bir yer edindi.