Müge Anlı Yaşananlar Gerçek Dışı Olay Akıllara Durgunluk Verdi

Müge Anlı Yaşananlar Gerçek Dışı Olay Akıllara Durgunluk Verdi

Müge Anlı ve tüm Türkiye duydukları karşısında şoke oldu. Akıllara durgunluk veren olay haberimizin detaylarında paylaşıldı.

Müge Anlı Tatlı Sert hafta içi her gün yayınlanan bölümlerinde olaylarda çok büyük şaşkınlıklar yaşanıyor. Bir yenisi daha eklenerek bu da oldu dedirtecek olaylar da gerçekleşti. Sevgi Kıranlı 49 yaşında olup kandırılıp kaçtığını iddia edilmesiyle Davut Kıranlı Sevgi’nin dönmesini istemesi için programa çıktı. Sevgi Kıranlı’nın araştırılmasıyla birlikte kaçtığı isminde çocukları olduğu öğrenildi. Bu durum karşısında adeta şoke gelişme oldu. Olay hakkında ise gelişmeler akıllara durgunluk verecek olaylar devam ediyor.

Müge Anlı Tatlı Sert Davut Ve Sevgi Olayı

Müge Tatlı Sert programına Davut Kıranlı katıldı. Program Davut Kıranlı’nın eşi Sevgi Kıranlı Muammer Cambaz ile kaçtığını iddia etti. Bu olay karşısında yorumladığı olay ise kandırılıp götürüldüğü yönündeydi. Bu olay açıklanmasıyla birlikte büyük gerginlikler de yaşanmaya başladı. Ayrıca diğer iddia olarak kaybolduğu yönünde söylemler oldu.

Şoför Muammer Daha Önce Tanışmamış

Bu tür olaylar da genellikle yakın çevreler aranmaktadır. Davut Kıranlı bu tür kişi tanımadığını söyledi. Ancak bu kişi eşiyle farklı işleyişlere girip kaçırıldığını ve kandırıldığını söyledi. Sevgi Kıranlı bulunması ve yüzleştirilmesi isteniyor. İki ailenin de kendisine ait çocukları da bulunuyor. Bu durum izleyiciler hayret verici şekilde bakıyor. Davut Kıranlı eşinin dönmesini istiyor.

Muammer ve Sevgi’nin İzlerine Rastlanıldı

Yapılan araştırmalara göre ve edinilen ihbara göre Rize de bulunduklarını iddia edildi. Yakın zaman içerisinde program bulunup yüzleştirilme imkanına sahip olacaklar. Bu durumlar da kaçırılma ve kandırılma olayları suçlu olunabiliyor. Bu yüzden kandırılma olayında bulunuyor polis işin içine girebilir. Eğer ki Sevgi Kıranlı bulunup kendi isteğiyle gittiyse bu durum değişiklik yaratabilir.

Müge Anlı Bu Durum Karşısında Sessiz Kalmadı

Kaçan iki kişinin çocuklarının olması ayrı hayret verici durum olarak gözüküyor. Bu durum karşısında Müge Anlı gerçekliğini ortaya koyarak program adeta ateş püskürdü. Bu tür olayların toplum yapısına ve ailenin geleceği açısından zarar niteliğinde durumlar yaşanıyor. Türkiye de bu tür olayların çıkmasıyla birlikte kişilerin başkalarına karşı güvenleri de azalıyor. Hiç beklemediğiniz olaylar bile çıkarak gün yüzüne çıktığında çoğu kişi hayretler içerisinde şok geçiriyor.