Müge Anlı Tatlı Sert Burcu Tolga Annesini İlk Kez Gördü

Müge Anlı Tatlı Sert Burcu Tolga Annesini İlk Kez Gördü

Müge Anlı Tatlı Sert programında duygu dolu anlar yaşandı. Burcu Tolga annesinin resmini 31 yıl aradan sonra ilk defa gördü. Detaylar haberimizde.

Müge Anlı Tatlı Sert programında Burcu Tolga kendini anlattı. Burcu Tolga annesini bu zamana kadar göremedi. Bu yüzden programa başvurarak annesini bulmak istedi. Yaşanan durumdan dolayı izleyicileri de çok etkilemişti. Müge Anlı 8 Şubat yayınlanan programında Burcu Tolga resmini buldu.  Yaşanan resim bulma olayından sonra  Burcu Tolga annesini bulmak ve olayın çözülmesi için geniş çaplı aramalar da yapılıyor.

Burcu Tolga Annesinin Resmi

Müge Anlı, Burcu Tolga’yı yanına çağırarak annesinin resmini gösterdi. Göstermesiyle birlikte duygu dolu anlar yaşandı. Burcu Tolga resmini gösterdiği için teşekkür ederek çok mutlu oldu. 31 yıl sonra annesini ilk kez gören Burcu Tolga için güzel haberler gelecek gibi gözüküyor. Müge Anlı ve ekibi bunun için araştırmalarına devam ediyor.

Müge Anlı Ümitcan Uygun ve Aile Tehdidi

Müge Anlı, Aleyna Çakır olayı soruşturulmasına başlamasıyla birlikte Ümitcan Uygun ve ailesi tarafından tehdit ediliyordu. Müge Anlı bu tür tehditlere karşı büyük rest çekti. Müge Anlı yedi korumayla gezdiği iddia edilmişti. Bu tür iddialara cevabı olarak “Ben koruma gezmem. Hiç kimse kimsenin kaderini ölümü yazamaz.” Diyerek meydan okudu.

Müge Anlı Aleyna Çakır Son Gelişme

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın olayıyla birlikte tüm Türkiye büyük şok yaşamıştı. Aleyna Çakır olayında ise son gelişmeler yaşandı. Aleyna Çakır’ın DNA’sında Ümitcan Uygun’a ait izler ve örnekler çıktı. Gelişen süreçle ilgili bu davayla ilgili hareketlenmeler yaşanacak. Tüm Türkiye bu gelişme an ve an takip ediyor. Yaşanan olaylardan sonra tekrardan tehditler de başlamış oldu. İlerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz.

Müge Anlı Tatlı Sert Saat Kaçta Başlıyor

Müge Anlı Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Yayın saati 10.00’da başlamaktadır. ATV ekranlarında çıkan Müge Anlı programı çıktığından itibaren bütün olaylara el attı ve başarıyla da olayları çözmeye devam ediyor. İzleyiciler yayın saati geldiğinde ekran başına kilitlenmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen olayları çözmeye çalışan Müge Anlı ve ekibi birçok olayı da aydınlattı. Bununla ilgili ekibiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor.