Müge Anlı Şokta: ATV'den Resmen Ayrıldığını Duyurdu! İzleyiciler Şaşkın

Müge Anlı Şokta: ATV'den Resmen Ayrıldığını Duyurdu! İzleyiciler Şaşkın

Müge Anlı Tatlı Sert programında şok ayrılık izleyicileri resmen şaşırttı. Ayrılık haberi detayları haberimizde paylaşılmıştır.

Müge Anlı Tatlı Sert ekibinde yer alan ve olayları değerlendirerek yorumlama yapan Şevki Sözen, uzun süredir programda gözükmüyordu. Bunu fark eden izleyiciler Müge Anlı’nın ekibinden ayrıldığını düşünmeye başladı. Bunu internet üzerinde aratarak bulmaya çalışan izleyiciler ilgili detayları haberimizde yer almaktadır.

Şevki Sözen Müge Anlıdan Ayrıldı mı?

Müge Anlı, Şevki Sözen hakkında programında açıklama yaptı. Şevki Sözen erkek kardeşinin motosiklet kazasında kaybettiğini belirtti. Bu yüzden bir süre ekranlarda olmayacağını söyledi. Bunun söylenmesi ardından izleyicilerde üzüntü yaşandı. Şevki Sözen için de destek mesajlarını yolladı.

Şevki Sözen program da vakalarda tecrübeleri sayesinde kendi yorumlarını katarak olayı çözümlemek adına orada bulunuyordu. Müge Anlı’nın değerli ekibinden olan Şevki Sözen tekrardan geleceği ve programa kaldığı yerden devam edeceği de belirtildi.

sevki-sozen-muge-anlidan-ayrildi-mi.png

Müge Anlı Şevki Sözen Ne Zaman Gelecek?

Müge Anlı Tatlı Sert programında talihsiz günler yaşayan Şevki Sözen’in ne zaman geleceği merak edilmeye başlandı. Bu konuyla ilgili bilgilendirme yapılmayan ve Şevki Sözen’in toparlanmaya başlanmasıyla tekrardan programa başlanacağı belirtiliyor. Erkek kardeşinin vefatından dolayı programa katılamayan Şevki Sözen’e destekler verilmeye devam ediyor. İzleyiciler bir an önce Müge Anlı Tatlı Sert programına geri dönmesini istiyor.

Müge Anlı Tatlı Sert Hangi Kanalda?

Müge Anlı Tatlı Sert, ATV’de yayınlanmaktadır. Hafta içi her gün saat 10.00 yayınlanarak sunulmaktadır. Programında çözülemeyen vakaları gün yüzüne çıkartarak ekibiyle birlikte olayları çözmektedir.

Müge Anlı Tatlı Sert Ekibindekiler Kimdir?

Müge Anlı Tatlı Sert programında olaylar karşısında yardımcı ekibi bulunmaktadır. Bu ekiptekiler Psikaytr Arif Verimli, Avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen yer almaktadır. Ekibiyle birlikte hareket eden Müge Anlı vakalar için yardım almaktadır.

Rahmi Özkan Kimdir?

1939 yılında Şanlıurfa Siverek doğmuş olan Hüseyin Rahmi Özkan eğitim hayatında ilkokul ve ortaokul eğitimini Şanlıurfa’da yapmıştır. Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nde lise hayatını tamamlayarak üniversite hayatını İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak 1958 yılında başladı. Üst mecralarda çalışarak Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığına 1961 yılında seçilmişti. Daha sonra askerliğini yapan Rahmi Özkan tekrardan hukuk fakültesine dönmesiyle 1969 yılında mezun oldu. 1970 yılında serbest avukatlık yaparak hayatını devam ettirdi. Müge Anlı programında avukatlık yaparak karşımıza çıkmaktadır.

Arif Verimli Kimdir?

1 Haziran 1954 tarihinde doğan Arif Verimli ilkokul ve lise hayatını doğduğu yerde olan Antalya da bitirdi. Üniversite hayatını da Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1977 yılında mezun olarak tamamladı. Psikiyatrı asistanı olarak çalışan Verimli, yüksek lisans yaptıktan sonra 1982 yılında psikiyatrist olarak eğitimini tamamladı. Müge Anlı Tatlı Sert programında yer alarak olayları psikoloji alanında yorumlama ve bilgi vererek olayları çözümleme de yardım etmektedir.

Şevki Sözen Kimdir?

Müge Anlı programında gördüğümüz Şevki Sözen 1963 yılında doğmuştur. Eğitim yerleri olarak ilköğretimini Ataköy İlköğretim okulunda, liseyi Saint Benoit Fransız lisesinde, üniversiteyi de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yapmıştır. Mezuniyet olmasından sonra Adalet Adli Tıp Kurumunda İstanbul Adli Tıp Uzmanlığı Eğitimi Almıştır. Bunun yanında Rutgers Üniversitesi ve Amerika New Jerse Adli Tıp Doçentliği ve Adlı Tip Profesörü olarak eğitimini tamamlamıştır.

Dil bilgisi olarak Fransızca Ve İngilizceyi çok iyi olarak bilmektedir. Şevki Sözen cinsel saldırılar, çocuk istismarı ve aile içi şiddet olaylarında danışmanlık yapmaktadır. Evli bir çocuk babası olan Sözen, tiyatro ile de ilgilenmektedir.

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı doğum tarihi 19 Aralık 1973 olarak bilinmektedir. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde yapmıştır. Daha sonra Kanal 6 da staja başlayarak burada kadroya alınarak işi başladı. Yönetmen yardımcılığı olarak işini devam eden Anlı, Kenan Erçetingöz tarafından magazin gazeteciliğine ilgili teklif aldı.

Şenay Düdek ile Dobra Dobra magazin programını sundu. Şenay Düdek’in programdan ayrılmasıyla birlikte Pakize Suda ile program sunmaya devam etti. Müge Anlı 2008 yılında başladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla birlikte çıkışa geçti. Ayrıca 2010 yılında Müge Anlı Mektubunuz Var adlı programı da yapmış oldu. Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert ile çözülemeyen vakaların önüne geçmeye çalışarak gün yüzüne çıkarmaktadır.