Müge Anlı da Arif Verimli Neden Ayrıldı?

Müge Anlı da Arif Verimli Neden Ayrıldı?

Müge Anlı da Arıf Verimli ayrılmasının perde arkası ortaya çıktı. Ariv Verimli olayla ilgili detayları haberimizde paylaşıldı.

Müge Anlı Tatlı Sert programında büyük deprem yaşandı. Müge Anlı ekibinde yer alan Arif Verimli olmayışı izleyiciler tarafından ayrıldığı anlaşıldı. Araştırılmaya başlandığında bazı dedikodular da internet ortamında yer aldı. Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Prof. Dr. Arif Verimli arasında yaşanan gerginlik sonrasında Arif Bey programa katılmama kararı aldı. Bu olayın doğruluğunu sosyal medya üzerinden bir takipçisi tarafından sorulduğunda doğrulandı.

Arif Verimli Müge Anlıdan Neden Ayrıldı?

 Psikiyatrist Arif Verimli, birkaç programdan beri yer almamasıyla birlikte sosyal medyadan veda mesajını duyurmuştu. Ancak paylaştığı mesajda sağlık sorunları nedeniyle program ayrıldığını söylemişti. Gerçek sonradan ortaya çıktı. Twitter hesabı üzerinden Arif Verimlinin mesajı üzerine takipçileri destek mesajları atmaya başladı. Bir takipçisi soru sorarak "Hocam siz Şevki Hoca yüzünden ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu" diyerek paylaşım yaptı. Arim Verimli de geri dönüş yaparak "Evet, teşekkür ederim" yanıtını vererek asıl ayrılma sebebini açıklamış oldu. 

Arif Verimli Sosyal Medya Mesajı

Arif Verimli programdan ayrıldığına dair açıklamasını sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Attığı mesaj olarak;

"Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim.

Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

Bu tür paylaşımdan sonra sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdı. Müge Anlı ve ekibi olayları beraber çözerek yorumlayarak hareket ediyordu. Program önemli yeri bulunan uzmanlardan sonra yerine başkası geçecek mi merak konusu oldu. Müge Anlı ekibi her gün getirdiği olayları derinden araştırarak hareket ediyor. Bunun sonucunda en bilinmeyen ve çözülemeyen olayları ortaya çıkartarak adaletin bulunmasını sağlıyor. Hafta içi her gün 10.00 yayınlanan program ATV ekranlarında canlı şekilde gösteriliyor.