Müge Anlı Canlı Yayında Telefon Konuşmasında Çileden Çıktı

Müge Anlı Canlı Yayında Telefon Konuşmasında Çileden Çıktı

Müge Anlı Canlı Yayında Telefon Konuşmasında beklenmeyen sözler söylenmesiyle biraz gerginlik yaşandı. Olaylar haberimizde anlatıldı.

Müge Anlı Canlı Yayında Telefon Konuşmasında Çileden Çıktı

Müge Anlı Tatlı Sert programında canlı yayında olay ile ilgili açıklamalar yapmasıyla Müge Anlı çileden çıktı. İzleyici “Karısı hak ettiyse dövmüştür” demesiyle birlikte Müge Anlı bu sözlere karşı çıktı. Aldığı söz karşısında sinirlenen “Ben şimdi sana kameranın içinden bir yumruk atarım bir de yer çarpar” diyerek tepkilerini göstermeye devam etti.

Müge Anlı Telefondaki İzleyiciye Sinirlendi

Müge Anlı Tatlı Sert programında telefondan katılan izleyici söylediği sözler internet alemine bomba gibi düştü.  Müge Anlıya bağlanan izleyici “Karısı hak ettiyse, dövmüştür” demesiyle birlikte sinirlenmesi artış gösterdi. Bu şekilde demesiyle izleyiciler de tepki gösterdi.

İfadenin ardından Müge Anlı cevabı: “Beyefendi bakın ben Beyefendi bakın ben size bir şey söyleyeyim mi, gerçekten kameranın içinden bir yumruk atarım, bir de yer çarpar. Ne demek hak etmiştir, dövmüştür. Saçma sapan konuşmayın, benim de sinirlerimi bozmayın. İnşallah siz de hak edersiniz sizin de ağzınızı burnunuzu kırarlar o zaman. Böyle söylüyorum hoşunuza gidecek mi? Alın yayından” diyerek izleyici yayından alındı.

Müge Anlı Programı Ne Zaman?

Müge Anlı Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Saat 10.00’da yayınlanan program hayatından içinden dramatik ve çözülemeyen vakaları ekran önüne çıkartmaktadır. Ekibiyle beraber hareket ederek olayları çözmeye başlıyor. Gelişen olayları izleyiciler kaçırmadan ekranların başına kilitlenmektedir. Olaylar doğrultusunda şok edici vakalar da çıkmaktadır.

Müge Anlı İletişim Hattı

Müge Anlı programıyla ilgili istek ve bildirim yapabilmek için telefon yada whatsapp üzerinden ulaşım sağlama imkanınız bulunmaktadır. İletişim için 0212 354 44 25 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. Whatsapp üzerinden ulaşmak isteyen 0535 365 52 52 numaralı hatta yazarak Müge Anlı Tatlı Sert programına ulaşabilirler.

Müge Anlı Kadrosunda Kimler Var?

Müge Anlı Tatlı Sert programların vakalar hakkında bilgi ve olaylar hakkında gelişmelerde yardımcı olabilmek için uzman kişilerden yardım alınmaktadır. Bu zamanlar Psikiyatri Arif Verimli, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Avukat Rahmi Özkan ile ekran yüzlerine çıkmaktadır. Olaylar hakkında uzmanlıkları dahilinde olayları yön ve bilgi vererek yardımcı oluyorlar.