Müge Anlı Canlı Yayında Ekibine Çok Kızdı!

Müge Anlı Canlı Yayında Ekibine Çok Kızdı!

Müge Anlı Canlı Yayında Ekibine neden kızdı? Olayla ilgili konuşurken ekibinin yanlış yapması durumu sinirlerini bozdu detaylar haberimizde paylaşıldı.

Müge Anlı Tatlı Sert programında Müge Anlı canlı yayında programda açıklama yaparken hatayı fark edince ekibince sert uyarıda bulundu. Müge Anlı programında katil zanlısını amcanın adını yanlış söylemeye devam edince ve ekibi bunun için uyarı yapmayınca sert uyarı da bulundu. Ekibine yapılan uyarı da daha dikkatli olunması için ön uyarı niteliğinde oldu.

Müge Anlı Ekibine Kızdı

Müge Anlı İkranur olayında anlatmalar yapmaya başlayınca amcasının ismini yanlış olarak söyledi. Olayı dinleyen ve şikayet eden kişide “Sinan” olarak düzeltme sağlamaya çalıştı ancak Müge Anlı tam duyamadı. Daha sonra duymasıyla birlikte ekibinin uyarmamasına kızdı. Ekibine “Hem Bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz” dedi.

Ayıca “Ben dediğimde niye her dediğime he diyorsunuz. Siz kendinizde bilmiyorsunuz, yazmıyorsunuz da. Sanki bütün sülalenin ismini ben öğreneceğim.” Dedi. Kızmasının ardından olayla ilgili konuşmalarına devam etti.

Müge Anlı Tatlı Sert programında araştırılan konu ise İkranur cinayetini araştırmaya başladı. 7 yaşındaki çocuğun cinayeti olduğundan dolayı daha titiz olarak davranıyor. Olayın çözülmesi için titiz bir şekilde hareket ediyor. Olay iddiaları ve şüpheleri araştırılmaya başlandı. Gelişme olduğunda bu konuyla ilgili paylaşımlar da yapılacaktır. Müge Anlı Tatlı Sert ekibi bu konuda tecrübeli olmasıyla birlikte profesyonel bir şekilde çalışıyor. Bir çok olayın çözülmesinde katkı sunan Müge Anlı sabah programlarının vazgeçilmezi durumuna geldi.

Müge Anlı Tatlı Sert Programı Ne Zaman?

Müge Anlı Tatlı Sert Programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Saat 10.00’da başlayan program da hayatın içinden çözülemeyen vakaları, olayları çözmek için ekibiyle hareket ediyor. Çıkan vakalarda kişilerin ihbarları üzerine araştırmalar yapılarak hareket ediliyor. Bu sayede bir vaka karşısında derin sırlarda biraz daha kolay şekilde çözülmeye başladı. Bu zamana kadar en kan dondurucu olayların yanında, sevindirici olaylarda gelişiyor.

Müge Anlı bu tür olaylara korkusuz bir şekilde öncülük ederek zor durumda olan kişilere programıyla birlikte yardım elini uzatıyor. Yaşanan gelişmeler canlı olarak yaşanıyor. İzleyiciler sabah saatlerinde kuşkusuz olarak izlemeye devam ediyor. Müge Anlı Tatlı Sert programı ATV televizyon kanalından izleyebilirsiniz.