Müge Anlı 13 Yaşındaki Kayıp Kız Bulundu!

Müge Anlı 13 Yaşındaki Kayıp Kız Bulundu!

Müge Anlı 13 Yaşındaki evinden kaçan genç kız bulundu. Genç kız nasıl ve nerede bulundu detaylar haberimizde paylaşıldı.

Müge Anlı Tatlı Sert programında kayıp kişiler bulunmaya devam ediyor. Son olarak da Çorum bulunan 13 yaşında kız kayıptı. Ailesi bulabilmek Müge Anlıya başvuru yaptı. Küçük kız için hem izleyen de hem de ailesi sevindirici gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme de ailesi gözyaşlarına boğularak hüzünlü anlar yaşandı. Kayıp genç kız detayları haberimizde paylaşıldı.

Müge Anlı Çorum Kayıp Kız Olayı

Müge Anlı Tatlı Sert’te tekrar bir olay çözülmüş oldu. Çorum da 43 günden beri kayıp kız sonunda bulanabildi. Polis ekipleri tarafından bulunan kız canlı yayın esnasında haber verildi. İzleyenler de rahatlamış oldu. Gelen haberle birlikte stüdyo da sevindirici anlar kaydedildi. Annesi bu durumu o kadar üzülüyordu ki sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Çorum kayıp genç kız 13 yaşında olup polis ekipleri tarafından Ankara da bulundu. Kız çocuğuna alı koyan kişiler 8 kişi olarak belirtildi. Emniyet güçleri tarafından göz altına alındı. Olay başlangıcı olarak Çorum da yer alıyordu.  Mehmet ve Sultan çiftinin kızları 7 Ocak günü evden ayrılmıştı. Evden çıkarken çarşıya gideceğini söyledi ancak bu o günden itibaren evden dönmedi. Müge Anlı programında derdini anlatan çift sonunda yüzleri güldü. Yaşanan gelişmeler ülkemizde ki durumu göz önüne serdi. Kayıp genç kız Ankara’da bulundu. 43 gün sonra bulunmasıyla birlikte herkes derin bir şekilde rahatladı. En azından bir olay daha çözülmüş halde bulundu. Burada hem Müge Anlı’nın ekibi ve polis güçlerinin tespiti sayesinde çözülmüş oldu.

Müge Anlı Tatlı Sert Programı Ne Zaman

Müge Anlı Tatlı Sert Programı hafta içi her gün saat 10.00’da yayın hayatına başlıyor. Her gün sabah saatlerinde Türkiye’de yaşanan çözülemeyen olayları gün yüzüne tutuyor. Bu sayede birçok olayı çözmüş oldu. Derdini Müge Anlı’ya anlatan kişilerin çoğunun tespiti yaparak çözülmesine ailelerin ve toplumun rahatlamasını sağlıyor. Ayrıca ders niteliğinde olayların yansıtılması ve tüyler ürpertici olayların çıkmasına da sağlıyor. Uzun yıllar boyunca devam programı her zaman izlenen program niteliğinde ve Müge Anlı’nın örnek sunucu olarak devam etmesini korkusuz kişiliğiyle öncü bir şekilde ilerliyor.