Mucize Doktor Dizisinden Ezo Ayrılıyor! Ezo Kimdir?

Mucize Doktor Dizisinden Ezo Ayrılıyor! Ezo Kimdir?

Fox tv dizilerinden mucize doktor da ayrılık peş peşe geldi. Rolü bir hayli az olan Ezo da ilerleyen dönemde diziden ayrılma kararı alındı.

Fox Tv  dizilerinden Mucize Doktor'da beklenmeyen bir ayrılık daha. Diziye yeni giren  oyuncu istenileni vermeyince ayrılık kararı alındı. 

Ayrılıklar peş peşe geldi Mucize doktor dizisinde başarılı oyunculardan Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Reha Özcan barındırıyor.  Mucize Doktor dizisi ilk sezon reytingleri kırmıştı.

İkinci sezonda olay tamamen aşk olaylarına dönünce  izleyicilerin ilgisini çekmedi ve reytinglerde düşüşler yaşandı. Yeni oyuncuları katarak  ilgi çekmeye kalkan Mucize Doktor dizisinde beklenileni elde edemediler.

EZO KARATERİ DİZİDEN AYRILIYOR

Diziye büyük ilgi katacağını düşünüp Ezo karakteri gelmişti. Fakat reytinglere etkisi olmayınca karar verildi. Rolleri bir hayli az olan Ezo ilerleyen bölümlerde diziye tamamen veda edecek.

EZO KİMDİR? EZGİ ASAROĞLU KİMDİR?

Ezgi Asaroğlu 18 Haziran 1987 doğumlu oyuncu, model ve mankendir.İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu , ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı