MFÖ Grubu Üyelerinden Özkan Uğur Kanser Hastalığı Hakkında Açıklamada Bulundu!

MFÖ Grubu Üyelerinden Özkan Uğur Kanser Hastalığı Hakkında Açıklamada Bulundu!

MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur, kanser hastalığıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, lenf kanserine yakalanmıştı. Peki ya tedavisiyle ilgili neler söyledi? İşte son dakika gelişmeleriyle beraber ünlü sanatçının sağlık durumuna dair merak edilenler haberimizde yerini aldı.

MFÖ sanatçılarından olan Özkan Uğur, lenf kanserine yakalanmıştı. Daha önce yakalandığı kanseri nüksetmesiyle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Ünlü isim, yaptığı son açıklama ile hayranlarının dikkatini çekti. Peki ya kanseri hakkında neler biliniyor? Son açıklaması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kanseri Olumlu Yönde Seyrediyor!

Kanser tedavisi için akıllı ilaç kullanımına başlayan ünlü isim, tedavinin olumlu yönde seyrettiğini açıkladı. Bir süredir yoğun tempodan uzak durmaya çalışıyordu. Bu sayede hem tedavi hem de dinlenme ile birlikte kanserinde önemli bir gelişme yaşandığı ifade edildi. Güncel gelişmelerle beraber ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi.

Özkan Uğur'dan Açıklama Geldi!

Özkan Uğur, yaptığı açıklamada "İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı şükürler olsun. MFÖ olarak, konserlerimize Ağustos ayı içinde İstanbul’da başlıyoruz inşallah…Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim..." ifadesine yer verdi.