Menajerimi Ara Dizisine Yeni Oyuncu Oldukça Şaşırttı Katıldı! Merve Kimdir?

Menajerimi Ara Dizisine Yeni Oyuncu Oldukça Şaşırttı Katıldı! Merve Kimdir?

Menajerimi Ara dizisine ünlü oyuncu Almila Ada katıldı. Almila Ada Merve karakterini canlandıracak. Sosyal medya gözlerini Merve karakterine dikti. Ne gibi değişiklik olacak merak konusu oldu.

Menajerimi her hafta Star TV ekranlarında oldukça şaşırtan dizi bölümleriyle devam ediyor. Yeni alınan habere göre diziye yeni bir oyuncu katılıyor. Bu haberle diziyle ilgili birçok aramalar başlatıldı. Yeni katılan Almila Adayla ilgili geçmiş dizileri ve yer aldığı biyografisi de aratılmaya başladı. Almila Ada sevilen diziye dahil oluyor. Bu kadroyla beraber hikayenin akışına katkı sağlayacak gelişmeler sağlayacak gibi gözüküyor.

Menajerimi Ara Almila Ada Hangi Karakteri Canlandıracak?

Almila Ada Menajerimi Ara dizisi dahil olmasıyla beraber diziyi yakın takip edenler hangi karakteri canlandıracağını araştırmaya başladı. Almila Ada Merve karakteri olarak izleyenlerin karşısına çıkacak. Ayrıca dizide hikaye olarak Dicle karakterinin rakibi olarak rol oynayacak. Hikaye de önemli görevlerde bulunarak farklı gidişata sebep olacak gibi gözüküyor.

Almila Ada Kimdir?

Almila Ada doğum yeri İstanbul ve 4 Ağustos 1994 tarihinde doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet konservatuarında bale bölümünü bitirerek eğitim almıştır. Bunun ardından Londra’da yüksek lisans yaptı. Ayrıca yurtdışında ünlü dergi çekimlerinde modellikle devam ettirmiştir. Almila boyu 1.74 kilosu 46 olarak belirtilmiştir. En çok iz yaptığı son olaylardan biri de Avengers filminde Scartlet Johansson’ın oynadığı Black Widow’un geçmiş sahnesinde balerin rolünü oynadı. Birçok dizi de oynayarak başarılarına devam etmektedir.

Almila Ala Hangi Dizilerde Oynadı?

Deneyimli oyuncunun 2020 yılına kadar 4 farklı yapımda yer aldı. Bunlar;

Kaderimin Yazdığı Gün – 2014

Adı Efsane 2017

Bir Deli Rüzgar 2018

Güvercin 2019-2020

Menajerimi Ara Oyuncuları Kimler?

Yabancı dizi uyarlaması olan dizide tecrübeli oyunculardan yararlanıldı. Dizi kadrosu listesi olarak Barış Falay, Canan Ergüde, Fatih Artman, Ayşenli Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamza Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beren Kotan ve Almila Ada dizinin kadrosuyla izleyenlerin karşısına geçiyor.

Menajerimi Saat Kaçta?

Menajerimi Ara Star TV’de yayınlanarak her Pazar saat 20.00 yayınlanmaktadır. Her hafta olay bölümleriyle birlikte izleyicinin büyük beğenisini toplayarak  hareket etmeye devam ediyor.