Masumiyet Dizi Setinde Resmen Deprem Oldu! Suç Duyurusunda Bulundu!

Masumiyet Dizi Setinde Resmen Deprem Oldu! Suç Duyurusunda Bulundu!

Masumlar Apartmanında daha önce set krizi yaşanmıştı. Dizi Oyuncusu Bahar ( Deniz Çakır ) karavan istemişti. Şimdi işe yaşananlar davalık olmak üzere. Bahar'a suç duyursun da bulunuldu. Bahar'a kim suç duyurusunda bulundu?

Masumiyet dizisinde daha önce karavan istemesiyle gündeme gelen Deniz Çakır bu sefer farklı bir olayla gündeme geldi. Masumiyet dizi setinde  kostüm asistanlığı yapan Çağatay Görgen isimli şahıs Bahar karakterini canlandıran Deniz Çakır'a hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay Nerede Yaşandı!

Masumiyet dizisinin çekimi sırasında olay meydana geldi. 6 Mart 2021 tarihinde dizi setinde Deniz Çakır  ile aralarında gerginlikler başladı. Edinilen bilgi ve iddiaya göre Deniz Çakır, kostüm asistanına hakaretlerde bulundu.

Deniz Çakır Hakaret Ederek Seti Terk Etmiş!

iddia göre dizi setinde  oyunculardan birinin kostüm karışıklığı olmuş. Kostüm asistanı olan Cağatay Görgen sorunu gidermek  için diğer  kostüm asistanı ile  konuşurken Deniz Çakır araya girerek " Ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defamı çalışıyorsunuz" sözlerini ifade etmiş. Bunun üzerine kostüm asistanı Çağatay Görken " Deniz hanım karışıklığı çözdük neden bağrıyorsunuz?" diye cevap vermesi üzerine ünlü oyuncu hakaretler ederek seti terk etmiş.

O Varsa Ben Yokum!

Daha sonra  ikili asansörde karşılaşmışlar gerginlik devam etmiş. Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakaretlere devam etmiş. Yaklaşık 20 dakika sonra sete geri dönen ünlü oyucu Deniz Çakır diğer set çalışanların yanında Gizem Ergün'e seslenerek " O yalancı senin üzerine bırakacaktı ama ben onu defettim" şeklinde konuşmuş. Sonra ise  kostüm asistanı Çağatay Görgen'i gören ünlü  oyuncu Deniz Çakır " Onun burada ne işi var, alın şunu gözümün önünden, bu burada olduğu sürece ben çalışmam." şeklinde sözler söylemiş. Bunun üzerine kostüm asistanı genç seti terk etmiş.

Deniz Çakır'a (Bahar) Suç Duyurusu!

Bu olaylar sonrasında mağdur olduğunu ifade eden Çağatay Görgen avukat aracılığıyla İstanbul  Anadolu Adliyesi'ne giderek  ünlü oyuncu Deniz Çakır  hakkında savcılığa suç duyursun da bulunmuş.

Çağatay Görgen'in Açıklaması!

Başından geçen olayı anlatarak Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev yapıyordum. Deniz Çakır, kendisiyle alakalı olmayan başka bir oyuncuyla alakalı olan konuyla ilgili bana karşı tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim. Tüm ekibin önünde beni rencide ettiği için, küfürlü bazı kelimeler kullandığı için kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu sektörde ne yazık ki bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Ve ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla, hiçbir ekip arkadaşımla ve yapımla bu denli karşı karşıya gelmedim. Kendisiyle gelmezdim fakat neden olduğunu bilmediğim bir şekilde birden, ani çıkışlarıyla bana karşı hakaret, küfür içeren ve rencide edici sözlerde bulundu. Ben de kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum' dedi.

Deniz Çakır ( Bahar) Özür Dilemesi Bekleniyor!

Avukat Yeter Yıldız Dalkılıç ise 'Müvekkilim hiç hak etmediği bir şekilde maalesef sinkaf içerikli küfür ve hakaretlere maruz kalmıştır. Müvekkilim bir set emekçisi, ne yazık ki pandemi döneminde de zor koşullarda çalışıyorlar. Deniz Çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. 'Hakaret' suçlarında dosya uzlaştırmaya gidiyor. Biz uzlaştırma aşamasında da Deniz Çakır'dan bizzat basın yoluyla özür bekliyoruz. Maalesef Deniz Çakır yaptığı hakaretlerin arkasında, yani herhangi bir pişmanlık ibaresi göstermemiş. Müvekkilim bu durumdan dolayı çok mağdur, kendisinden özür bekliyoruz. Özür dilerse ancak uzlaşma sürecimiz olacak. Konu şu anda yasal mercilerde.' şeklinde konuştu.

Deniz Çakır'ın 2 yıllık Hapsi İsteniyor!

Deniz Çakır'ın 'Basit hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.