Masumiyet Dizi Oyuncusu Bahar'dan Açıklama Geldi! Sadece Münevver Karabulut Değil!

Masumiyet Dizi Oyuncusu Bahar'dan Açıklama Geldi! Sadece Münevver Karabulut Değil!

Masumiyet dizi nereden esinlendi "Münevver Karabulut" cinayetinden esinlenerek mi yazıldı? Soruları sosyal medyada gündem oldu. Dizi oyuncusu Bahar ne açıklama yaptı? Gerçekten Münevver Karabulut cinayetinden mi esinlenildi?

Fox TV'nin çarşamba akşamları yayınlanmaya başlanan Masumiyet dizisinin ilk iki bölümü oldukça ilgi gördü.  Masumiyet dizisinin Münevver Karabulut cinayetinden ilham alınarak yazıldığına dair değerlendirmeler bir süredir magazin basınının gündeminde yer alıyordu.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDEN ESİNLENDİ!

Lakin bu durumun doğru olup olmadığı da sonrasında açıklanmış  ve kadın cinayetlerine ve kadına şiddete yönelik bir hikaye olduğu belirtilmişti. Ünlü oyuncu Deniz Çakır'a da bu hususta değerlendirmesi soruldu.

BAHAR AÇIKLAMA YAPTI!

Masumiyet dizisinde Bahar karakterini canlandıran oyuncu, Münevver Karabulut cinayetinden ilham alma ve esinlenme iddiası için şu cevabı verdi: ''Masumiyet dizisinin konusu bir tanesine kesinlikle bağlanamaz. Binlerce kadın öldürülüyor ve nasıl olur da sadece birinin üzerinden yürünsün.'' açıklamasını yaptı.

SETTEKİ KARAVAN OLAYI SORULDU!

Dizinin setinde karavan krizi yaşandığı ile ilgili  basına yansıyan haberler de hatırlatılınca ünlü oyuncu oldukça sinirlendi. Oldukça küçük bulduğu karavanı değiştirmesi istendiği ile ilgili iddialar ile ilgili sorulan soru üzerine Deniz Çakır, ''Olur mu öyle şey ya?'' diyerek tepkisini gösterdi ve bu iddialar yalanlanmış oldu.