MasterChefte Elenme Skandalı! MasterChefte Kimin Eleneceği Önceden Biliniyor!

MasterChefte Elenme Skandalı! MasterChefte Kimin Eleneceği Önceden Biliniyor!

TV8'de ekrana gelen MasterChef'te kimin eleneceği çok önceden belli oldu. Üstelik potaya henüz yerleşmemiş yarışmacılar arasından tercih yapıldı. İddialara göre o isim artık programda yer almayacak.

İddialara göre o isim artık programda yer almayacak. Peki MasterChef'te kimler potaya girdi ve bu hafta kim elenecek?

TV8'de geçtiğimiz hafta programa veda eden Ahmet'in yarışmadan eleneceği daha önceden tahmin edilmişti. Hal böyle olunca dış çekimlerin programda büyük öneme sahip olduğu anlaşıldı. Dış çekimlerdeki görüntülere göre elenecek kişinin az çok tahmin edildiği görüldü. Bu hafta ise potada henüz yer almamış iki isimle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Mert ve Milhan'ın potaya gireceği öğrenildi. Dış çekimlerde gözüktükleri için ikili arasında bir iddia daha ortaya atıldı. Programdan kimin eleneceği konusunda bir isim verildi.

Bu Hafta Kim Elenecek?

MasterChef'te bu hafta kimin eleneceği merak konusu oldu. Yarışmacılar, kıyasıya mücadele ediyor ve kırmızı ile beyaz takım arasındaki rekabet dikkat çekiyor. Hal böyle olunca izleyiciler de TV8'i heyecanla seyrediyor. Yaşanan bazı gelişmelerden sonra dış çekimlerin bir süre yasaklanması gündeme gelebilir. Çünkü ortaya çıkan görüntülerle beraber kimin eleneceği konusunda tahminde bulunulabiliyor. MasterChef Kahini, sosyal medyada yaptığı açıklama ile Milhan'ın eleneceğini söyledi.

Milhan Elenecek mi?

Milhan'ın elenmesine kesin gözle bakılıyor. Ancak programda ne yaşanacağı henüz belli değil. Çünkü kahin olarak adlandırılan sosyal medya fenomeni, zaman zaman yanlış bilgiler de verebilmekte. Yaptığı tahminler her zaman doğru çıkmıyor.