MasterChef'te Deprem Ayrıldığını Duyurdu! Acun Ilıcalı İkna Edemedi

MasterChef'te Deprem Ayrıldığını Duyurdu! Acun Ilıcalı İkna Edemedi

MasterChef'ten elenen yarışmacı isyan etti. Kendisini elenmesi üzerine söyledikleri dikkat çekmişti. Şimdi ise programda ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Karakteri ile de beğenileri kazanan yarışmacı ayrıldı. Peki TV8'deki MasterChef'ten kim elendi? Detaylarıyla birlikte TV8 programında yaşanan olaylar ve daha fazlası...

TV8'de yayınlanan MasterChef'te önemli gelişmeler yaşandı. MasterChef programına damgasını vuran ünlü isim ne yazık ki yarışmaya vedaya etti. Oldukça iddialı bir performans göstermesine rağmen yarışmanın 7.'si oldu. Ancak giderken öyle sözler söyledi ki jüri üyeleri bile duygulandı. İzleyiciler sosyal medyadan kendisine destek verdi.

 Mert Yılmaz Elendi!

Mert Yılmaz'ın MasterChef'ten elendiği duyuruldu. 7. olarak sahneyi terk eden Mert'in söyleyecekleri vardı. Her şey için teşekkür ettiğini belirtirken, bir yandan da hayallerinin daima peşinden koştuğunu vurguladı. Ekran başında izleyenlere de buraya gelmek istiyorlarsa harekete geçmeleri gerektiğini söyledi. Son zamanlara damgasını vuran olayla beraber gözler elenen yarışmacının üzerindeydi. Yakın zamanda birinci olacak yarışmacı açıklanacak ve yarışmanın bu dönemi de sona erecek.

Elenmesi Beklenmiyordu

Öte yandan Mert Yılmaz'ın programa veda etmesi beklenmiyordu. Kendisinin elenmesiyle beraber programda 6 kişi kaldı. 6 yarışmacı arasından kimin birinci olacağı birkaç hafta içerisinde belli olacaktır. Heyecanın en üst seviyede olduğu programa dair neler yaşanacak göreceğiz.