Masterchef'te Bu Hafta Elenecek Olan İsim İfşa Oldu!

Masterchef'te Bu Hafta Elenecek Olan İsim İfşa Oldu!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Masterchef yarışması yine ifşa edildi. Pazar günü ekranlara gelecek olan yeni bölümü ile büyük yankı uyandıran Masterchef, bir ismi daha eleme potasına gönderdi. Ayrıca o isim yapılan iddialara göre ortaya çıktı. Masterchef yarışması ile birlikte hayata tutulan ismin elenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Bu iddiaların ardından yarışmacının son virajdan dağılarak çıkacağı da söyleniyor. Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışma Masterchef pazar günü izleyici ile buluşuyor. Yarışmada geçen hafta Rabia hayallerine veda eden isim olmuştu. Ayrıca Rabia'nın eleneceği de günler öncesinden ortaya çıkmıştı. Masterchef yarışmasının yeni bölümüne saatler kala kimin eleneceği tekrardan ifşa oldu.

Masterchef yarışmasına Araz mı veda edecek?

Ekranların en çok sevilen yarışmasında eleme adayları haftanın dört günü boyunca yarışan yarışmacılardan seçildi. Kırmızı takımın iyi bir haftayı kapattığı bu zamanda mavi takım tamamen potaya girdi. Bunun ardından mavi takımda dokunulmazlığı alan Tahsin hariç Ateş, Burcu, Safanur, Hasan, Mert ve Araz potaya dahil oldu. Pazar günü ekranlara gelecek olan yarışmanın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yarışmanın fragmanında Safanur’a danilo şefin kaşık attığı iddia edildi.

Bunun ardından ortaya atılan iddialara göre bu hafta Araz elenen isimler arasında yer alacak. Araz’ın yarışmayı bin bir zorlukla geldiği söyleniyor. Her tahmini doğru çıkan Masterchef kâhini sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yarışmaya veda edecek ismin Araz olduğunu açıkladı. Henüz sadece biz İddia olarak bilinen bu bilgi ise sosyal medyaya yayıldı. Bunun dışında gündeme bomba gibi düşen bu iddianın dışında Ateş’in de yarışmaya veda edeceği yönündeki söylentiler gündemi bir hayli kurcaladı. Konu hakkında gözler Acun Medya'ya çevrildi.