MasterChef Yarışmasındaki Bölüm Başı Ücretler Basına Sızdırıldı! Aldığı Ücretler Dudak Uçuklattı!

MasterChef Yarışmasındaki Bölüm Başı Ücretler Basına Sızdırıldı! Aldığı Ücretler Dudak Uçuklattı!

MasterChef yarışmasında bir ifşa daha yaşandı. Daha öncesinden survivor yarışmacıların aldığı ücretler dudak uçuklatmıştı. Bu sefer ise MasterChef yarışmasında şeflerin aldığı ücretler ifşa oldu.

TV8 ekranlarının hayranlıkla izlenen yarışması için ifşalar gelmeye devam etmekte. Acun Ilıcalı artık delirecek! Bu sefer de Masterchef Türkiye 2021 sezonunda ekranlarda boy göstermiş olan yarışmacıların bölüm başı ne kadar ücret almış oldukları ortaya çıktı. Herkes sadece yarışma var, kimse ücret almıyor sanıyordu. Fakat ortaya çıkmış olan gerçekler herkesi şok içerisinde bıraktı.

Masterchef`te gizli bölüm başı ücretleri ifşa oldu. Peki, Masterchef gizli bölüm başı ücretleri ifşa olması ardından yarışmacılar ne kadar ücret almakta?

Masterchef yarışmasının yarışmacılarına meğer ücret ödüyolarmış. Elenen yarışmacıların bu kadar üzülmesi sadece hayallerine veda ediyor olmaları değilmiş, öbür yandan da ücret alıyor olmalarından ötürüymüş. İlk haftalardan elenen yarışmacılar dahi o kadar çok ücret alıyormuş ki bu ücretleri duyanlar adeta şok içerisinde kaldı. Bölüm başı verilen ücretleri başka bir yerde kolaylıkla kazanmak nerede ise imkansız.

Yarışmacıların Almış Olduğu Ücretler Herkesi Şok Etti!

Masterchef yarışmacılarının almış olduğu ücretler herkesi şok içerisinde bıraktı. Bu kadar ücret ödenir mi diyen tüm seyirciler şaşkınlık içerisinde yer aldı. İlk Survivor yarışmasında yarışan yarışmacıların ücret aldığının öğrenilmesi ardından ise Masterchef yarışmacılarının almış olduğu ücretlerini açığa çıkması herkesi şok etti.

Yarışmacılardan biri olan Tunahan Ak elenmesi ardından tüm detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yarışmacıların barınma ücretlerinden yarışma süresinde geçinmeleri için belirli bir ücret ödendiği zaten tahmin edilmekteydi fakat net olarak bilinmemekteydi. Gelen son dakika haberleri ardından yarışmacıların bölüm başı almış olduğu ücretleri duyan herkes şok oldu. Şu an hangi yarışmacı için bölüm başı ne kadar ücret ödeniyor net olarak bilinmiyor olsa da gelen son dakika haberlerine göre ortalama olarak en az 10 bin en fazla ise 30 bin tl arası ücret aldıkları iddia ediliyor. Şampiyon olma durumlarında bu rakam milyonlara kadar çıkabiliyor. Masterchef yarışmacıları bölüm başı dizi oyuncuları kadar çok kazanmakta.