Masterchef Yarışmasında Bir İlk Yaşandı! 3 Yarışmacı Aynı Anda Elendi!

Masterchef Yarışmasında Bir İlk Yaşandı! 3 Yarışmacı Aynı Anda Elendi!

Masterchef tarihinde bir ilk yaşandı. 3 yarışmacıda elendi. Yarışmacılar talihsizlikler yaşadı. Şefler ve izleyenler bu duruma çok şaşırdı. 3 yarışmacı neden elendi? Şefler bu durum karşısında ne yaptı?

Acun medya aracılığı ile ekranlara gelmiş başarılı dizinin son bölümünde bir olay yaşandı. Yarışmacıların üzerini çizmiş olan şefler şok etkisi yarattı. Ön elemelerin bitmesi ile birlikte yarışmada üçlü düellolar başladı. Sevilerek izlenen yarışmanın son bölümü diğer bölümlere göre şok etkisi yarattı.

"Küfür yoktu ama küfür etkisi çoktu" 
Bir çok yarışmacının katılmış olduğu yarışmada her bölüm giderek heyecanını arttırmaya başladı. Dikkatleri bir hayli üzerine çekmiş olan son bölümde tam bir fiyasko yaşandı. Şampiyon olmak için katılan yarışmacılardan isimler milyonların ağzını açık bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları ise yaşanan olaya "Küfür yoktu ama küfür etkisi çoktu" yorumlarında bulundular. Son bölümde neler yaşandı?

3 Yarışmacıda Talihsizlikler Yaşadı!
Hayranlıkla takip edilen yarışmanın son bölümünde yarışmacılardan profiterol yapılması istenmişti. Yarışmacılar hızla şeflerin istemiş olduğu tatlıyı yapmaya başladılar. Talihsizlikler yaşamış olan yarışmacılar tabaklarını en iyi şekilde şeflerin karşısına çıkartmaya çalıştılar. Sonra neler oldu?

3 Yarışmacı`da Elendi
Yarışmada ön elemede başarılı bir şekilde geçmiş olan ; Münevver , Celal ve Batuhan yemeklerini yapmak için tezgah başına geçmişlerdi. Celal hamurunu yere düşürürken; Batuhan ise hamurunu çok sert yapmıştı. Münevver ise ölçüde büyük bir hata yaşamıştı. Şeflere sunum yapan üç yarışmacıda tabağından memnun olmadığını dile getirmişti. Somer şef ise "Şef arkadaşlarımla bir karar aldık. Bunu Masterchef tarihinde ilk kez yapıyoruz. Ortada adam akıllı profiterol olmadığı için üçünüzü de eliyoruz" sözlerini açıkladı.

Mehmet Şef yarışmacılardan önlüklerini çıkarıp yarışmadan çekilmelerini istedi. Sosyal medyada bu durum büyük şok yarattı. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz?